Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alakul, alakulozsimiki írta:Nirvanara még egy fő jelentkezikSzandi írta:Köszi szépen gajeraro megtaláltam!![]()
Van valaki aki szereti a Nirvanat innen? (esetleg red hot chili peppers, kosheen.... )![]()
![]()
Kosheen-el ismerkedek még csak
Nirvanara még egy fő jelentkezikSzandi írta:Köszi szépen gajeraro megtaláltam!![]()
Van valaki aki szereti a Nirvanat innen? (esetleg red hot chili peppers, kosheen.... )
Egy volt focipálya helyén rendezték, hatalmas kivetítők és egy majdnem akkora színpad mint a zigeten a nagszínpad, volt vagy 20ezer ember, elég lnagyosan indult, meg kell hagyni, de jó zenéket játszottak végig és a két nagy kivetítőn iszonyatosan gyönyörű visualizationök mentek, arra volt a tekintetem végig ráragadva, aztán a vége felé egymás után lenyomták a Catch-t, a Hide U-t és a Hungryt, na addigra már nem is volt olyan rossz a hangulat, csak én valami miatt rosszul lettem, szóval annyira nem élveztem, mint a többiekSzandi írta:Mesélj milyen volt a KOSHEEN! léciléccilécci
Úgyszintén, baromi jó lett, bár vannak benne néha mellényúlások, de általánosságba nagyon tetszik. És egyre több ismerősöm mondja ugyanezt. Bár a kabarécsütörtök hiányozni fogMr. Master írta:Énis a megújult petőfivel avgyok. És tényleg nagyon komoly zenék mennek rajta
Szerintem nézz vissza Én az elsőt feltettem!Szandi írta:EZ A 100. HOZZÁSZÓLÁSOM!!! EZT MEGÉLTEM! MOSTMÁR TÉNYLEG CSUROGNAK A KÖNNYEIM!![]()
![]()
![]()
MEGHATÓ! (de ennek örömére valaki megszerezhetné már nekem ezt a két számot: Puskás Peti: az idő köztünk, Klaxons: golden skans) LÉCCIII!
![]()
![]()
![]()
100. oh
Sztem megvan, csak éppen nem érek rá, de 1 óra múlva fel tudom tenni, ha addig nem teszi fel vki.Perrero írta:talk nincs meg, vagy csak lemaradthálám a sirig üldözni fog, gracias