Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nekem speckó ez lenne fontosjelwaz írta:En egyet ismerek, ami passzolna, ha a hegedut nem irtad volnaDe az kumma jo: Mylo-Paris 400
En egyet ismerek, ami passzolna, ha a hegedut nem irtad volnaLord Dragon írta:Hmm, azt nem vágja valaki, hogy az Eurosport egyik ilyen átvezető klippjében, amiben kb minden sportból van bevágva, az alatt milyen zene megy. Mert baromi ismerős, de nem tudok rájönni (hegedűk dominálnak, ha ezzel segítek)
Sajnos nem találtam meg amire gondoltál, de lehet, hogy ezek segítenek valamennyit:Vito írta:namost ennek van egy átirata, vagy eredetije, ha minden igaz Shawn Calvin néven (egy nő énekli, gitárral, unplugged)
http://www.zshare.net/audio/2968144e1d6c0e/ozsimiki írta:Vki please töltse fel az ARMAGEDDON zenéjétmegvolt,de kummára elkeveredett vhova....Érosz Szmisz muzsikája
Ne nagyon irigyelj, Szegeden te leszel előnybenSzandi írta:Hát remélem, hogy majd a szegedi koncert is nagyon jó lesz. Azt azért sajnálom, hogy pölö a Resist-ről vagy a Kokopelliről nem adtak több track-et na mind1 nem vagyok telhetetlen...Egy kicsit irigyellek...![]()
![]()
Tőle nincs autogrammom sajnosSzandi írta:Alakul, alakul... NAh és mind a 3 cd-t lenyomták vagy csak párat vagy csak a Damage szólt meg a 3 klasszikus( catch, hungry, hide u) ?
Mennyi ideig tartott? Sian Evans milyen ruhában volt? Nem mentél autogrammot kérni nekem?