Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A magyar csapaton sztem a focistákat értette. Nem hinném, hogy az athéni pólódöntőben a szerb-montenegróiaknak szurkolt volna. Mint ahogy egyetlen focicsapatot sem lehet egy lapon emlegetni Kásásékkal.NewM írta:előbb irta le, hogy a magyar csapat ellen szorít...varga tamás írta:gondolom szorít a sportsikereiértNewM írta:Pff Los te magyarnak érzed magad, mert nem vagy az... legyen akármien csapat hazánkból, az a haza hírét rontja vagy erősiti.. te pedig a jurtában lakó moldávoknak szurkolsz hát gratulálok akár mehetsz is..
és már sokadjára kérlek hogy egy másik ember nevét tisztességesen ird le (varga tamásnak..)Zozzy 5 írta:Egy dolog nem szorítani értük, egy másik pedig szándékosan bármilyen magyar érdek ellen szorítani.varga tamás írta: Ugyanolyan, mint bárki más. Én sem szurkoltam a Honvédnak, mert magyar focicsapat nem érdemli meg, hogy szurkoljunk nekik. Őket qummára nem érdekli, h mi lesz a végeredmény. Láttam és mán karón varjút, meg vesztes Hali-meccsu tán felszabdaultan szórakozó Tóthpetit, Balassapetit. nagyon nem zavarta őket a zakó. Ekkor döntöttem úgy, ha őket nem ,akkor engem miért zavarjon. 1986-ban, mikor 6-0-ra égtünk a szovjetek ellen, én a tévé előtt ültem, és sírtam - 9 éves fejjel. Nem bírtam felfogni azt a gyalázást.
Nincs joga senkinek sem kétségbe vonni honfitársa magyarságát - akkor sem, ha Los komolyan gondolta, és akkor sem, ha csak viccből írta, amit írt.
Egy dolog nem szorítani értük, egy másik pedig szándékosan bármilyen magyar érdek ellen szorítani.varga tamás írta: Ugyanolyan, mint bárki más. Én sem szurkoltam a Honvédnak, mert magyar focicsapat nem érdemli meg, hogy szurkoljunk nekik. Őket qummára nem érdekli, h mi lesz a végeredmény. Láttam és mán karón varjút, meg vesztes Hali-meccsu tán felszabdaultan szórakozó Tóthpetit, Balassapetit. nagyon nem zavarta őket a zakó. Ekkor döntöttem úgy, ha őket nem ,akkor engem miért zavarjon. 1986-ban, mikor 6-0-ra égtünk a szovjetek ellen, én a tévé előtt ültem, és sírtam - 9 éves fejjel. Nem bírtam felfogni azt a gyalázást.
Nincs joga senkinek sem kétségbe vonni honfitársa magyarságát - akkor sem, ha Los komolyan gondolta, és akkor sem, ha csak viccből írta, amit írt.
előbb irta le, hogy a magyar csapat ellen szorít...varga tamás írta:gondolom szorít a sportsikereiértNewM írta:Pff Los te magyarnak érzed magad, mert nem vagy az... legyen akármien csapat hazánkból, az a haza hírét rontja vagy erősiti.. te pedig a jurtában lakó moldávoknak szurkolsz hát gratulálok akár mehetsz is..
Sztem pedig te menjél, a kurucinfóra, ott kedvedre magyarkodhatsz. Los ugyanolyan magyar, mint én vagy te. Szereti hazáját, gondolom szorít a sportsikereiért, ismeri és énekli a magyar himnuszt. Sztem a hsz-od egy bocsánatkérést megérdemel.NewM írta:Pff Los te magyarnak érzed magad, mert nem vagy az... legyen akármien csapat hazánkból, az a haza hírét rontja vagy erősiti.. te pedig a jurtában lakó moldávoknak szurkolsz hát gratulálok akár mehetsz is..
Ugyanolyan, mint bárki más. Én sem szurkoltam a Honvédnak, mert magyar focicsapat nem érdemli meg, hogy szurkoljunk nekik. Őket qummára nem érdekli, h mi lesz a végeredmény. Láttam és mán karón varjút, meg vesztes Hali-meccsu tán felszabdaultan szórakozó Tóthpetit, Balassapetit. nagyon nem zavarta őket a zakó. Ekkor döntöttem úgy, ha őket nem ,akkor engem miért zavarjon. 1986-ban, mikor 6-0-ra égtünk a szovjetek ellen, én a tévé előtt ültem, és sírtam - 9 éves fejjel. Nem bírtam felfogni azt a gyalázást.Zozzy 5 írta:Ha ezt nem viccnek gondoltad, akkor nem tudom, milyen magyar vagy te...Los Banditos írta:Én végig a Nistrunak szurkoltam, de sajnos a Honvéd jutott tovább.Sebaj, a következő körben úgyis jól kiesnek.
![]()
![]()
Ez igaz, én is csak annyit mondtam, hogy nem feltétlen kell ennek alázásnak lennie. Ha ezen az egy meccsen kivételesen hajtanának, nem pedig a nagy magyar átlagoz hoznák, akkor sztem van remény.Szandi írta: Tisztellek téged, h ennyi pofon után még van benned hitLehet, hogy a többi ország kiscsapatai hajtanak, de a mieink? Vérlázító volt látni, hogy menniyre keveset futnak, és hogy mennyien alibiznek. Lehet, hogy pár éve még én is ezt mondtam volna, de azért Málta megtanított pár dologra...
Tisztellek téged, h ennyi pofon után még van benned hitZozzy 5 írta:Miért lenne alázásSzandi írta:Sajnos szinte biztos, hogy alázás lesz.
Láthatjuk, hogy manapság már a kiscsapatok is milyen meglepetésekre képesek. Beállnak védekezni, kiteszik a tüdejüket és meghalnak a pályán. Erre a Honvéd játékosok is képesek lehetnek, és akkor egy tisztességes eredményt tudnak majd elérni, és a meglepetés is benne lehet.
Miért lenne alázásSzandi írta:Sajnos szinte biztos, hogy alázás lesz.
Nagyon remélem h viccenk szánta...Game90 írta:Sztem nem viccnek szántaSzandi írta:Csak viccelt, biztos a magyaroknak szurkolt (remélem).![]()
Los![]()
![]()
![]()
Köv. fordulóban: Hamburg - Honvéd.
Sztem nem viccnek szántaSzandi írta:Csak viccelt, biztos a magyaroknak szurkolt (remélem).
Ha ezt nem viccnek gondoltad, akkor nem tudom, milyen magyar vagy te...Los Banditos írta:Én végig a Nistrunak szurkoltam, de sajnos a Honvéd jutott tovább.Sebaj, a következő körben úgyis jól kiesnek.
![]()
Szimpatikusabb???????Los Banditos írta:Gondoltam, hogy fognak érte szólni.![]()
De sokkal szimpatikusabb voltak a Moldávok ráaádsul nem nagyon tetszett az a füttykoncert, amit az a párszáz ember nyomott, amikor a Nistru rúgta a tiziket.![]()