Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem láttalak a tornán, de ha érdekel a csapat, járj nyugodtan le velünk focizni!Norbinho8 írta:Hát 17 vagyok és a Csillaghegyi MTE ben focikzok és szerintem holnap is kimegyek a focira szóval majd ott részletesebben......
Igen, gondolom busz és vonat között vacillál (legalábbis ha Kecskemétről megyek, akkor Nekem is ez a két verzió van), és így gondoltam, hogy -1 bkv jegy, de a döntés természetesen az Övé, ráadásul ez hosszabb egy picitHarusz írta:Marci, asszem ez megválaszolja a problémát, vagyis hogy mit értesz félre.
Marci, asszem ez megválaszolja a problémát, vagyis hogy mit értesz félre.Népligetből hogyan tudok eljuttni Csepelre vagyis pontosabban mivel és melyiket ajánlod!Vagy van még nekem a Nyugati!
DE félreérteszMarci írta:Mitől kéne kevesebb jegyet venni ilyenkor? Ugyanarra a vonalra irányítod, csak hátrébb. Sokkal hosszabb. Nem értelek félre?Lord Dragon írta:Vagy ha csak egy jegyet akarsz venni, akkor irány a Nyugati és onnan a 4-6-ossal, bár az hosszabb időre meg távolságra.
Mitől kéne kevesebb jegyet venni ilyenkor? Ugyanarra a vonalra irányítod, csak hátrébb. Sokkal hosszabb. Nem értelek félre?Lord Dragon írta:Vagy ha csak egy jegyet akarsz venni, akkor irány a Nyugati és onnan a 4-6-ossal, bár az hosszabb időre meg távolságra.
Bocs fiúk, de mégse tudok menni.Superlama írta:Hétfőn 2007.08.06.-án este (21:00-22:00 lehet egy kicsit rövidebb lesz) Soroksári u műfűves pályán Rómásokkal egy derbire kinek lenne kedve jönni???
1.
2.
3.
4.
5. Zsolti
6.
7. Superlama
8. nagy peter
9. Haze71
10. Bercy