Látom ismét voltak nagy gólkülönbséggel befejezett meccsek!

Javaslom a bajnokságra legalább 15 főt szedjetek össze, mivel emlékezzetek, hogy néha-néha 8 embert is alig tudtunk összetrombitálni a régi téli bajnokságra!
Elvileg 5-1-re nyert a Bayern, de nem biztos. A végén nem a jobbik csapat győzött, se ellenünk, se a döntőben. Az egész tornán magabiztosak vtatok, azt hittük lesöpritek a Bayernt... Nem így lett.A másik ágon: Bayern-Madridista hát ez egy elég durva és botrányos meccs volt, nem is tudom a pontos eredményt, de végülis a Bayern jutott tovább.
Döntő: HFCB-Bayern 0-2
Hát azért khm, khm. A kopasznak volt egy szabálytalan esete, de ha jól tudom a végén meg lett beszélve, és nincs semmi harag. Én összefejeltem Superlamával, azóta is fáj a fejem, és egy kisebb púp is lett a fejemen, de ebből se volt konfliktus. Nem hiszem, hogy hátulról csúszkáltunk volna.A Madridista elleni meccsünkhöz annyit fűznék hozzá, hogy a bírópáros értékelhetetlen teljesítményt nyújtott, nem fújtak le semmit, de tényleg semmit. Ezt kihasználva nyugodtan csúszkáltak ránk hátulról, rúgdaltak minket össze-vissza, és a végén ez az eredmény jött ki. Más meccseken nem voltak annyira durvák, és korrekten is viselkedtek, de szerintem ellenünk szándékosan játszottak így, mert tudták, hogy ezzel széttördelik a játékunkat ls így érhetnek el ellenünk jó eredményt.
:térdreborulósistenistősszmájli:Marci írta:2. helyen végzett a Magyar Barca csapata a tegnap éjszakai Alaitner emléktornán! Köszönöm a csapatnak a játékot!
...
Nekem tulajdonképpen mindegy, de talán a csütörtök...Ronaldinho 17 írta:Jah BL is van,nekem csütörtök!
Ronaldinho 17 írta:I. Dr. Alaitner István NSO kispályás focikupa
2007. augusztus 4. 19:00-reggelig (Orczy-kertben)
1. LEHET hogy erre a posztra tudok izzítani 1 kapust...
2. "Zsolti féle védő"
3. Marci - védő
4. Dopi - védő/kp
5. Melkor - védő/kp
6. gnorbert - kp
7. Nagy Péter - támadó
8. Superlama-támadó
9. haze71
10. Zsolti - támadó
Nem! Most nem sima szombati foci, úgyhogy arra senki ne menjen!!gajeraro írta:Kösz a segítséget!
Meg neked is Enrique!
Akkor lesz holnap valami mert azt olvastam nem lesz semmi!?