Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, most már rájöttem, millen hülle vagyok.Ozsiné írta:Szülinapja van, és nagyon szépen megünnepeltük!!!! És még meg is ünnepeljük este!varga tamás írta:Kedves ozsimiki!
Isten éltessen neved napján! Sok boldogságot, erőt és egészséget kívánok Neked!
Üdvözlettel: Tamás![]()
Ide engedem Őt is, de csak addig amíg megköszöni!![]()
Hát chaten nagyon feltünően mondtad, hogy ugye ma 5-e vanozsimiki írta:Gém tudtam,h nem felejted el![]()
Köszönöm MindenkinekGame90 írta:Mikinek Boldog Születésnapot!
Szülinapja van, és nagyon szépen megünnepeltük!!!! És még meg is ünnepeljük este!varga tamás írta:Kedves ozsimiki!
Isten éltessen neved napján! Sok boldogságot, erőt és egészséget kívánok Neked!
Üdvözlettel: Tamás
Ahoi Krojf!Krojf írta:elprat Drága Csillag!
Ha netán "létszám feletti" makkkkka marad, akkor a társaság
bejelentkezhet rájuk?
Nem magamra, a többiekre gondoltam!
Kérdi ezt Tőled Krojf komád.
Azért azt jó lenne tudni, h idén vagy jövőre. Mer ha idén, akkor valszeg nem lennél egyedül a lakásban, de ha jövőre, akkor meg van rá az esély....gajeraro írta:Hát nem biztos mert lehet évet kéne halasztanom de azért rendes lennél ha rákérdeznél!Lehet,h csak jövőre kéne de azért szerezhetnél 1-2 infot!
Mennyi milyen messze van a föiskolától?Előre is köszi!Meg az eddigieket is köszönöm!
Remélemisozsimiki írta:Most biztos megnyugodtak a rajongóid Dragon![]()
Köszönöm szépenEnrique írta:Már tudsz.Lord Dragon írta:másrészt nemigazán tudok priviben válaszolni
Most biztos megnyugodtak a rajongóid DragonEnrique írta:Már tudsz.Lord Dragon írta:másrészt nemigazán tudok priviben válaszolni