2007.08.04. 12:12:42
Az AS szerint Huszti és Torghelle is a Real Madrid csapatához igazol!
A madridi AS sportnapilap értesülései szerint a spanyol elsőosztályú Real Madrid labdarúgóklub megszerezte a magyar szélső Huszti Szabolcs és honfitársa, a csatár Torghelle Sándor játékjogát, a két klasszisért összesen 40 milló eurót utalnak át a madridiak a londoniak bankszámlájára. A hírek szerint Huszti ügye végleg lezárult, míg Torghellénél csupán a futballista aláírása hiányzik.
Spanyolországi sajtóértesülések szerint a két sztár már a napokban csatlakozhat Bernd Schuster együttesének keretéhez, miután aláírta új szerződését a királyi gárdánál.
Huszti a következő öt évre kötelezi el magát a spanyol fővárosiakhoz, Torghelle három plusz egy éves szerződést írhat alá.
A hírek szerint azonban a Real nem adta meg Torghelle PAOK Szaloniki-nél kapott évi 10 millió eurós fizetését. Az AS úgy tudja, csupán emiatt nem került még végleg pont az ügylet végére, s a hivatalos bejelentés is várat magára.
Az AS információival teljesen egybecseng a spanyol állami televízió 1-es csatornájának bejelentése, s a La Razón napilap is úgy értesült, Huszti ügye végleg lezárult, míg Torghellénél csupán a futballista aláírása hiányzik.
Torghelle álma teljesült ezzel az átigazolással: "A Real Madrid volt mindig is a kedvenc csapatom, és hihetetlenül örülök, hogy ezentúl itt futhatok lesre, és kaphatok sárga lapokat reklámálásért."
Huszti így nyilatkozott: "Remélem itt is akkora gólokat fogok rúgni, mint amilyet lőttem a mostani csapatomnak pár napja."
És végezetül a mester, Bernd Schuster nyilatkozata: "Tiszta szívből gratulálok Calderon-nak, hogy sikerült megszerezni ezt a két kivételes technikájú játékost. Sándor nagyszerű kettőst fog alkotni Van Nistelrooy-jal, míg Huszti a bal szélen fogja szédíteni az ellenfeleket. E két játékos leigazolásával szinte biztos vagyok benne, hogy jövő nyáron is a Cibelesen fogunk ünnepelni!"
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.