Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már Massa ilyen tré volt, valaminek csak örülhetek, nem?ozsimiki írta:Dejóóóóóóóóóóóó,így Kimi 3. bír lenni,hmmm mekkora eredmény lesz ez a Ferrarinak év végén,3.4.
Dejóóóóóóóóóóóó,így Kimi 3. bír lenni,hmmm mekkora eredmény lesz ez a Ferrarinak év végén,3.4.barca99 írta:Van benzin, nincs benzin, ez egy sz.ar...![]()
Nem baj, Kimi utóléri a pontversenyben.
Meg még kitudja mi a fsz....Game90 írta:Bazz, benzin![]()
![]()
![]()
Tudom mire gondolsz,de Te is tudod,h mire értettembarca99 írta:Sztem csak az számít. Mint egész évben, úgy általában. Sajnos.ozsimiki írta:Itt RENGETEGET SZÁMÍT A RAJTSORREND![]()
![]()
![]()
Sztem csak az számít. Mint egész évben, úgy általában. Sajnos.ozsimiki írta:Itt RENGETEGET SZÁMÍT A RAJTSORREND![]()
![]()
![]()
Pontos árakat nem találtam, de sztem is sokkal többKrojf írta:Odaát Amerikában a piacvezető NASCAR széria versenyeire biztos borsosabb a bejutás!
Gondolom, én barom, Te hogy' gondolod?
Kérdez Téged Krojf komád.
Na, utánanéztem. A futamra, 1 fő, euróban (kb. 248-249-cel kell beszorozni):Los Banditos írta:Versenyre Golden Tribute jegyet szerintem 110-120 € alatt nem kapsz.
Egy olyan jó futammal kiegyeznékHétvégére esőt mondanak. lehet, hogy megtörténjen az, ami tavaly volt?
El vagy tévedve barátombarca99 írta:Bezzeg ha vki Schumiról írná ugyanezt...ozsimiki írta:Dehogy kövezünkÉn is nagyon útálom,és még innen nagyon sokan....
![]()
Nekem idén már nem igazán van vele sok bajom... viszont tény, hogy a fórumozók 90% rühelli...
Versenyre Golden Tribute jegyet szerintem 110-120 € alatt nem kapsz.Game90 írta:Ez rohadt nagyLos Banditos írta:http://www.youtube.com/watch?v=5C0I7Ef4gQI![]()
![]()
![]()
Egyébként mostanában mennyi egy jegy a Hungaroringre?
Bezzeg ha vki Schumiról írná ugyanezt...ozsimiki írta:Dehogy kövezünkÉn is nagyon útálom,és még innen nagyon sokan....
Dehogy kövezünkSzandi írta:Én birom Hamiltont (bár azé alapjában véve Ferrari kötődésű vagyok), ő is megnyerheti, csak ne ez a szutykos Alonso. Jó, kövezzetek meg, de én nem birom ezt a langyos fiukát.![]()