Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Raziel írta:
aki elhaggya mind a 4kerékkel a pályát akkor az nem tarthatja meg az idejét...
aki elhaggya mind a 4kerékkel a pályát akkor az nem tarthatja meg az idejét...VIII.Henrik írta:Azta a büdös . . .
A másik: Milyen agyalágyult szabály, hogy nem az indul a poleból, aki a leggyorsabb időt futja? Asszem Truli is 1:19-es időt ment, mégis előtte van 4-5 1:20-as. Értitek? Nekem ezt nem magyarázza meg senki sem. Érthetetlen.
Oké,igazat adok ebben! Utána láttam,h ez a szemét spanyol nem ment direkt.....szal csapattól elnézést...barca99 írta:ozsimiki írta:Most senki se védje meg nekem a Merciseket,mert az egy ******, már megint téged idézlek, de nem értek egyet. Megint.
![]()
Sztem ez csak is az undorító féreg műve volt. :hányós smájli: Sztem ez egy magánakció volt, remélem jól megbsszák érte.
Mire kezdem elhinni, hogy megváltozik... hogy engedi meg magának.![]()
Köpnék egyet, de még félreértenék...
ozsimiki írta:Most senki se védje meg nekem a Merciseket,mert az egy ******
kiváncsi vagyok hogy Hamilton szó nélkül haggya e ezt...vagy lehet Ron csinálta igy direktSharkinho írta:Ez mi a [auto_cenzúra] volt Alonso![]()
![]()
![]()
Nagy patkány ezt eddig is tudtam, de hogy ennyire![]()
KÖSZÖNÖM A BÍZONYÍTÉKOT!!!kovinho írta:Ez nagyon durva volt. Most sajnálom Hamiltont.
Ha Alonso direkt csinálta akkor hatalmas patkány...
Szerintem direkt volt amugykovinho írta:Ez nagyon durva volt. Most sajnálom Hamiltont.
Ha Alonso direkt csinálta akkor hatalmas patkány...
Nem zavar, de te kezted. Olvass nyugodtan vissza. Már az elején is ennek örültem. Mert ezen a hétvégen csak ennek lehet. Sajnos.ozsimiki írta:AMúgy nem zavar,de hülyén fogalmaztál,ez van. = Massa tré volt...de hanyagollak...nézzük,ok?barca99 írta:A lényeg az volt, hogy mivel Massa 14. legalább annak hadd örüljek, hogy Kimi beéri a pontversenyben. Ez zavar?
Aktuális kedvenceeeembarca99 írta:Látom nem érted, mert az aktuális kedvencesről van szó. Mindig a gumi a rossz, tudjuk...![]()
A lényeg az volt, hogy mivel Massa 14. legalább annak hadd örüljek, hogy Kimi beéri a pontversenyben. Ez zavar?
barca99 írta:Ha már Massa ilyen tré volt, valaminek csak örülhetek, nem?ozsimiki írta:Dejóóóóóóóóóóóó,így Kimi 3. bír lenni,hmmm mekkora eredmény lesz ez a Ferrarinak év végén,3.4.