Bizony, én is csak ezt tudom mondani!Zsolti írta:Aha.Énis nagyon szeretek itt fórumozni...a jó társaság miatt.

Meg a csapat is. Én ennek örülök is,hogy egyre több szimpatinzása v an a csapatnak.Lujo írta:Azért ez nem gyenge számadat. Ez is az oldal látogatottságának a növekedését mutatja. Valamit nagyon jól csinálnak az oldal készítői, karbantartói.
Enrique írta:Tessék itt van ni!Láttam, h mellékletben küldtél 2 képet is, szal azokat
is megcsináltam.
Ha aláírásba akarod berakni, akkor csak simán így másold be vmelyiket az
aláírás rublikádba.
Avatarnak is berakhatod, de kicsit nagy lex szerintem, de akkor ha úgy
akarod, akkor IMG-k nélkül kell bemásolnod az avatar linkeléséhez.
Remélem összejön.
- A tánc
- A nyaklánc ( R )
- Etoo és Dinnyó
Elküldtem... Még aznap...Barcaforever írta:Ebben.Tom h bamba vok.Barcaforever írta:Nagyon nem értem ezt az Avatar dolgot.Úgy is sokan vagytok itt.Vki lécci magyarázza már el.Köszi előre is.![]()
Ebben.Tom h bamba vok.Barcaforever írta:Nagyon nem értem ezt az Avatar dolgot.Úgy is sokan vagytok itt.Vki lécci magyarázza már el.Köszi előre is.
Barcaforever írta:Hallod.Öööööö +köszönném.Enrique írta:Vagy küldd el a mailcímemre a képet, én meg megcsinálom neked.Megkaptad az e-mailem???
Hallod.Öööööö +köszönném.Enrique írta:Vagy küldd el a mailcímemre a képet, én meg megcsinálom neked.
Passz... Még az megvolt amiben a Ronnie volt poszternek. Utána nem is kerestem...Eszter21 írta:Én mindig megvettem a '6:3 futballmagazint', mert szerintem nagyon jó cikkek voltak benne, és már két hónapja nincs az újságárusoknál.Tudtok róla valamit?