Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hajrá, Go Kimi!!!Los Banditos írta:Gyerünk Kimi, még meglehet!![]()
Szerintem én is így állok hozzá ezentúl,majd megúnjaGame90 írta:Jajj, RazielRaziel írta:Ezt megint honnan a szűz máriábol találtad ki![]()
vicces egy fiu vagy,mondtam hogy Renaultnak szurkoltam,ottis versenyzett sumi,vazze
erről nemtudtam
![]()
Ameddig kamuzol, addig nem érdemes veled beszélgetni
Na, de én lezártam a témát.
Ez nem így van,mindenki tudja igazolni... a JOGTALAN vádaktól ezentúl is megvédem Schumit,a jogosakat meg ELISMERTEM,szóval nagyon nem vagy képbenRaziel írta:
az alapján hogy bárki bármit mond,te mindig találsz suminak "kiutat",egyszer kétszer elismered ha hibázott az ok.De legtöbbször megvéded,mindenkitől.Most ki a kedvenced? vagy most csak az autóknak szúrkolsz(ferrari) igy h nincs sumi.Én amugy megint nem szoltam egy rossz szót,
se ,erre te megint elkezdtél sértegetni,erről ennyit.
Tamás!varga tamás írta:1. leszögezem előre, hogy amikor megjelent a Forma-1-ben én attól kezdve szurkolok Scumachernek;
2. előtte Alain Prost volt a kedvencem;
3. nagyon úgy tűnik a számomra, hogy Miki nemcsak belőlem hozza ki a rosszfiút - nem megbántani akarlak kedves Miki, csak ez az érzésem. Lehet, h rosszul érzem.
4. a jelenlegi közepes és egyéniségeket nélkülöző mezőnyben nincs favoritom, Kiminek szorítok (mert finn, nem azért mert Ferraris);
5. Alonsót nem szeretem, mert beképzelt, nagyképű bugris. Viselkedni nem tud, mindenkit kioszt, mindenkivel kiabál (legutóbb Massa volt a soron). Tanulhatna egy kis tiszteletet, egy kis alkázatot. És főképp szerényebb lehetne.
Jajj, RazielRaziel írta:Ezt megint honnan a szűz máriábol találtad ki![]()
vicces egy fiu vagy,mondtam hogy Renaultnak szurkoltam,ottis versenyzett sumi,vazze
erről nemtudtam
Ezt megint honnan a szűz máriábol találtad kinoname írta:Game90 írta: Egyébként Raziel régebben Schumis volt...![]()
Ez érdekes...
Csak azt ne mondd, hogy nem volt megérdemeltRaziel írta:ja hát igy könnyü![]()
az alapján hogy bárki bármit mond,te mindig találsz suminak "kiutat",egyszer kétszer elismered ha hibázott az ok.De legtöbbször megvéded,mindenkitől.Most ki a kedvenced? vagy most csak az autóknak szúrkolsz(ferrari) igy h nincs sumi.Én amugy megint nem szoltam egy rossz szót,ozsimiki írta:Komolyan nem értelek....te minek szóltál be? Mi alapján gondoltad,h védem Schumit? Mert nem védtem,erre jössz az ovis szöveggel? Akkor kinek nagy a szája?Raziel írta:Alnsora is lehet...de nemtudom megint mért ekkora szád.Én nem mondtam h rossz pilóta volt,megint kiforgatod a szavaimat iq fighterigen Renault fan voltam.A ferrarit mindigis utáltam.
Szóval Rönó drukker voltál..de nem Alonso,most Merci fan vagy,igaz? És Hamilton....hm...hogy tudod így változtatni a kedvenceidet![]()
Amúgy én meg mindig is Ferraris voltam,és Schumis...