2007.08.05. 20:30:52
Sziasztok!
Hát szeretném megköszönni a Bayernesek nevében a focit. Én úgy gondolom,h talán ti jobban megérdemeltétek volna a győzelmet valamennyivel,mert egyénileg ügyesebbek vagytok,és hát majdnem dupla annyi gólt rúgtatok,mint mi.Ráadásul ti még nehezebb csoportban is voltatok. A kapusunk tényleg remekelt,viszont egy dolgot elszúrtatok,h nagyon sokat ívelgettetek. Mi ketten védők elég magasak voltunk hátul,és szinte mindent el bírtunk fejelni. Amikor földön játszottatok,akkor azért mindig veszélyhelyzet volt. Mi csapatként vagyunk jók,és hát úgy jöttünk ide,hogy próbáljunk meg a csoportból tovább menni,a többit majd meglátjuk. Ellenetek titokban mindenki úgy futott ki tőlünk, hogy emelt fővel távozhassunk a végén, és ne kelljen szégyenkeznünk.
Őszintén szólva örültem volna, ha a realosokkal kerültök össze,mert szerintem ledaráltátok volna őket,és azt mindig jó nézni ha a realt verik. Nekem a ti csapatotok végig szimpatikus volt,és szerintem a döntő is sportszerű volt. Tudunk mi így játszani,de a realt egyszerűen utáljuk. Én személy szerint egy patkány csapatnak tartom őket. Jól játszanak,de amúgy nagyon alattomosak,rugdosódnak,beszólogatnak és mindenért nyafognak. Tény,h velünk is elszaladt a ló néhányszor, de szerintem mi inkább kemények voltunk mint szabálytalanok. Voltak durva dolgok,de általában szabályosan léptünk oda.Ment a labda is meg az ember is. Nem tudom a realos gyerek mit beszél,h nem a jobbik csapat ment ellenük tovább,mert 3-1 azért mégis csak mi vezettünk....
Normális esetben ezt a tornát nektek kellett volna nyernetek,most viszont ez nekünk sikerült.Az elődöntőben nem hittük a szemünknek, hogy kb 10 góllal elintéztétek azt a csapatot,akik minket megvertek. Nagyon el sem hittük,h le bírtunk titeket nyomni,de sikerült,ami miatt nagyon boldogok voltunk,de ebben igaza lehet a realosnak,h nem a jobbik csapat nyert. Mi kihoztuk magunkból a maxot,és sokszor nem volt szerencsétek,ez elég volt a győzelemhez.
Köszönjük még egyszer a meccset!