Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha erre gondolsz (Zoli megelőzöttgajeraro írta:Van a 50centnek és Gamenek közös száma na ez megvan de nekem az kell az ilyen radios verzió amikor 1 csaj énekkel Game helyett!
erre gondolsz:gajeraro írta:Na Game megszoktam Én is szerezni az összes zenét ami kell de most fent akadtam a lécen!
Van a 50centnek és Gamenek közös száma na ez megvan de nekem az kell az ilyen radios verzió amikor 1 csaj énekkel Game helyett!
Megtudod szerezni vagy tudod miről van szó?
Szerintem az a Hate It Or Love It másik verziója. Nekem egyébként sokkal jobban tetszik az eredeti.gajeraro írta:Van a 50centnek és Gamenek közös száma na ez megvan de nekem az kell az ilyen radios verzió amikor 1 csaj énekkel Game helyett!
Megtudod szerezni vagy tudod miről van szó?
Brian May a világ egyik legnagyobb gitárosa, sajnos a banda feloszlása (Freddie halála) óta nem lehet sokat hallani róla. Nekem mindig ő volt a Queenből a kedvencem, a megnyilvánulásaiból le lehetett szűrni, hogy nagyon értelmes ember, de ez még engem is meglepett. Grat neki!Krojf írta:Komáim!
A Queen gitárosa, Brian May 60 éves korában, 36 évvel
azután, hogy elhagyta a tudományos pályát a zenéért,
benyújtotta asztrofizikai doktorátusát "Radiális sebességek
az állatövi porfelhőkben" címmel.
Ezért Tenerifén végzett megfigyeléseket.
A 48 ezer szavas munkát augusztus 23.-án védi meg.
Kommentár?
Kérdi Tőletek Krojf komátok.
Kösz GameGame90 írta:Fort Minor - The Rising Tied
Köszi!barca99 írta:Kralo. Grat. Nekem bejön. Pedig tudod, hogy nem hallgatok ilyen zenét. 18.30-körül kezdődik "valami". (csaj énekel) Ez krvára megfogott.Még nem hallgattam végig (és nem ígérem, hogy végighallgatom az egy órát) de bele-bele nézegetek részekbe. Sztem korrekt kis cucc.
Ez biztos.Kralo írta:Köszi, hogy belehallgattál. Legközelebb pörgősebb zenéket válogatok össze és szándékozok Prodigy átdolgozásokat is beletenni. Lehet az már közelebb állna stílusodhoz.
Köszi, hogy belehallgattál. Legközelebb pörgősebb zenéket válogatok össze és szándékozok Prodigy átdolgozásokat is beletenni. Lehet az már közelebb állna stílusodhoz.Enrique írta:Igényes zene, ez látszik, és bár tudtam előre, hogy nem az én stílusom lesz, letöltöttem, meg/belehallgattam.Kralo írta:Hangok hullámain 001
Aki szereti ezt a stílust, annak biztos tetszeni fog.
Gondolkoztam is, hogy most lehet besülök ezzel a Balatonnal, de megkockáztattamozsimiki írta: Keszthely is Balaton menti városill ott volt tőlünk,ahol felléptek 50méterre a víz
![]()
(vége a kötöszködésnek...
)
Mi kb 1 óráig hallgatuk őket,de maradtunk volna még,csak volt más program is estére.
Keszthely is Balaton menti városZozzy 5 írta:Én tavaly Balatonon hallottam őket, és tényleg nagyon szép. Elhallgattam őket egyhelyben vagy fél óráig...ozsimiki írta:Voltunk a 7végén Keszthelyen a Bor napokon BArátnőmmel...
És a Pavilon sornál fel szoktak lépni majd minden nap Indiánok...Indián zenét énekelnek,játszanak természetesen! Nekem nagyon tetszett!
Rendkívűl megnyugtató,és szép szerintem! Lehetett a helyszínen venni Cd-t is,amiken a számaik vannak,szerintem legközelebb már tuti megveszem...és akkor feltöltök pár számot belőle...
Én tavaly Balatonon hallottam őket, és tényleg nagyon szép. Elhallgattam őket egyhelyben vagy fél óráig...ozsimiki írta:Voltunk a 7végén Keszthelyen a Bor napokon BArátnőmmel...
És a Pavilon sornál fel szoktak lépni majd minden nap Indiánok...Indián zenét énekelnek,játszanak természetesen! Nekem nagyon tetszett!
Rendkívűl megnyugtató,és szép szerintem! Lehetett a helyszínen venni Cd-t is,amiken a számaik vannak,szerintem legközelebb már tuti megveszem...és akkor feltöltök pár számot belőle...
Egyetértek veled!!ozsimiki írta:Voltunk a 7végén Keszthelyen a Bor napokon BArátnőmmel...