Elképzelheto bár sztem 1értelmüen Deco-é. Eto'o csak folugrot es max a sarkán kicsit megpattant de ahogy en láttam még irányt sem változtatott.Zsolti írta:Most akkor az 1.gólt Eto'o-nak adták???
Így van,gyönyörű nap volt a tegnapi nap,remélem hétközben is vmi hasonló produkcióval rukkolunk elő mi is meg a reál is.Charlie írta:Most látom csak az eredményünket,meg a reálét is most néztem meg,GYÖNYÖRŰ!
C.
Nem értem ezt a csákot. Hosszu ido után ismét kikap a csapat és má lemond a bajnoki címrol...áááááááFIGO 2 írta:Gratulálok a Bajnoki címhez!
Sztem ezt még nem lehet ilyen korán kijelenteni, de azért kösz!FIGO 2 írta:Gratulálok a Bajnoki címhez!
Amikor elküldtük, rögtön az első meccset ő adta, de azóta tényleg nbEnrique írta:1ébként azt észrevettétek, hogy amióta beírkáltunk a S1nek, azóta nem közvetített a horvát ferkó Barca meccset?!
Úgy látszik mégis volt értelme..
Most is a Farkas Norbi kommentál.
Most láttam S1-en lesz 22:00-kor, felvételről a real meccs után.Zsolti írta:Most mi van???Teletexten azt írják,hogy a Sport1-en 22:00 kor Real Sociedad-Sevilla lesz...Akkor most mi van????
A txt elmaradottabb...visca el barca írta:nem akarok senkit elkeseriteni de a sport1 honlapján az van kiirva hogy szombaton 22:00-tol adja a meccsunket, a teletexten viszont 22:00-tol real sociedad-sevilla élő van kirva.
most akkor mi is lesz?
hiiij. téleg bocs.visca el barca írta:ejj de figyelmetlen vagy...ronaldo írta:A Realt nem adhatják 22.00tol eloben mert 20.00tol van a meccsuk. Azt meg csak nem csinálják meg hogy egymás után nem adnak 2 Barca meccsetvisca el barca írta:nem akarok senkit elkeseriteni de a sport1 honlapján az van kiirva hogy szombaton 22:00-tol adja a meccsunket, a teletexten viszont 22:00-tol real sociedad-sevilla élő van kirva.
most akkor mi is lesz?![]()
![]()
real sociedadot irtam és nem real margitot.
vagy 5 helyen megneztem es az a meccs tuti hogy 10kor kezdodik (marmint a sociedad)
ejj de figyelmetlen vagy...ronaldo írta:A Realt nem adhatják 22.00tol eloben mert 20.00tol van a meccsuk. Azt meg csak nem csinálják meg hogy egymás után nem adnak 2 Barca meccsetvisca el barca írta:nem akarok senkit elkeseriteni de a sport1 honlapján az van kiirva hogy szombaton 22:00-tol adja a meccsunket, a teletexten viszont 22:00-tol real sociedad-sevilla élő van kirva.
most akkor mi is lesz?![]()