Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÁÁ, megint órákon át lehetne magyarázkodnia a Lokinak is, de teljesen felesleges. És akkor azt hiszi a magyar futball-néző, hogy talán az egyetlen klub ahol miden rendben van, erre rúgott gól nélkül esnek ki, hát ez már több mint szomorú...ÉS azt mondom, hogy aki nem rúg gólt egy oda-visszavégós párharcban az meg is érdemli, hogy kiessen. Csak azért sajnálom hogy mióta eszemet tudom, s focit nézem, magyar csapatnak még nem szurkolhattam a BL-ben...varga tamás írta:Elfsborg-Debrecen 0-0
De jó,h nem adtákKluivertinho írta:Én hallgattam rádión. Volt pár helyzetünk és egy meg nem adott gólunk, ami állítólag teljesen szabályos volt. Kerekes a 86. percben azért kihagyta a meccs legnagyobb ziccerét, csakhogy legyen min idegeskedni.varga tamás írta:Elfsborg-Debrecen 0-0, Koumehana-t kiállították. Gyenge meccs lehetett, szánalmas magyarfoci. Megérdemeltük! Oszoljanak fel!
Én hallgattam rádión. Volt pár helyzetünk és egy meg nem adott gólunk, ami állítólag teljesen szabályos volt. Kerekes a 86. percben azért kihagyta a meccs legnagyobb ziccerét, csakhogy legyen min idegeskedni.varga tamás írta:Elfsborg-Debrecen 0-0, Koumehana-t kiállították. Gyenge meccs lehetett, szánalmas magyarfoci. Megérdemeltük! Oszoljanak fel!
180p és csak 1 gól, milyen jó a védelem!Lord Dragon írta:Még jó hogy sehol nem közvetítették a meccset, mert kitéptem volna az összes hajam szálanként...
Hát ennyit tud a magyar bajnokcsapat, 180 perc 0 gól...
Nekem a csíkozás se tetszik!noname írta:Önmagában nem olyan rossz mezek, csak a szponzor logoja nagyon rosszul néz rajta ki.Ha az nem lenne sztem egész jó mezek lennének.
Szerencsére igen!gajeraro írta:Szabolcs elment???