NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2007.08.09. 00:39:53

Valami ilyesmire számítottam:

Miroslav Beránek: - Az Elfsborg előnyösebb helyzetben volt, hiszen gólt rúgott Debrecenben. Ennek ellenére igyekeztünk mindent megtenni, de nem jártunk szerencsével.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.08.09. 00:18:59

varga tamás írta:Elfsborg-Debrecen 0-0
ÁÁ, megint órákon át lehetne magyarázkodnia a Lokinak is, de teljesen felesleges. És akkor azt hiszi a magyar futball-néző, hogy talán az egyetlen klub ahol miden rendben van, erre rúgott gól nélkül esnek ki, hát ez már több mint szomorú...ÉS azt mondom, hogy aki nem rúg gólt egy oda-visszavégós párharcban az meg is érdemli, hogy kiessen. Csak azért sajnálom hogy mióta eszemet tudom, s focit nézem, magyar csapatnak még nem szurkolhattam a BL-ben... :?
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.08.09. 00:13:22

varga tamás a Fradi az mindig Fradi marad még jó,hogy nem az ilyen emberek döntik el!
Sajnos ez a magyar foci szegénységi bizonyítványa és az a szánalmas akiknek lehet köszöni,h eddig jutott a klub!Na meg persze akik így állnak hozzá!
Mert ez olyan nem érdekelne a Barca ha ne adj Isten eddig sülyedne mert lennének olyanok akik tönkre akarják tenni azt a klubot amit csodálsz és ezért elpártolnál tőle.Engem nem az érdekel ki játszik a csapatba(persze számít) hanem amit képvisel!Fradi=Mo Barca=Katalónia
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 22:57:15

Kluivertinho írta:
varga tamás írta:Elfsborg-Debrecen 0-0, Koumehana-t kiállították. Gyenge meccs lehetett, szánalmas magyarfoci. Megérdemeltük! Oszoljanak fel!
Én hallgattam rádión. Volt pár helyzetünk és egy meg nem adott gólunk, ami állítólag teljesen szabályos volt. Kerekes a 86. percben azért kihagyta a meccs legnagyobb ziccerét, csakhogy legyen min idegeskedni. :)
De jó,h nem adták :lol: Akkor még ideges is lettem volna,így meg csak simán szhar....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.08.08. 22:48:25

varga tamás írta:Elfsborg-Debrecen 0-0, Koumehana-t kiállították. Gyenge meccs lehetett, szánalmas magyarfoci. Megérdemeltük! Oszoljanak fel!
Én hallgattam rádión. Volt pár helyzetünk és egy meg nem adott gólunk, ami állítólag teljesen szabályos volt. Kerekes a 86. percben azért kihagyta a meccs legnagyobb ziccerét, csakhogy legyen min idegeskedni. :)
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
noname
Llegenda del Barça

2007.08.08. 22:45:05

Azért hova süllyedt a magyar foci h már Elfsborgok vernek ki, csoda kell h egyáltalán az utolső selejtezőkörig eljussunk... :? :(
A Fifa egy szégyen
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.08. 22:38:51

Lord Dragon írta:Még jó hogy sehol nem közvetítették a meccset, mert kitéptem volna az összes hajam szálanként...
Hát ennyit tud a magyar bajnokcsapat, 180 perc 0 gól...
180p és csak 1 gól, milyen jó a védelem! :lol:
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.08. 22:32:28

Még jó hogy sehol nem közvetítették a meccset, mert kitéptem volna az összes hajam szálanként...
Hát ennyit tud a magyar bajnokcsapat, 180 perc 0 gól...
/This time it's personal/
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.08. 20:58:57

Elfsborg-Debrecen 0-0, Koumehana-t kiállították. Gyenge meccs lehetett, szánalmas magyarfoci. Megérdemeltük! Oszoljanak fel!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.08. 20:45:59

hahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Őszintén mondom, nagy örömmel és kéjes röhögéssel fogadom a fradiról szóló újabb és újabb híreket. Az ország legszánalmasabb csapata rendre előrukkol valami szánalmas hírrel, amin aztán a fél orszég jókat mulat. Bár, azt nem értem kit érdekel még ez a szánalom. Tudom, vannak Fradi-drukkerek - anyán is az, na csak szolidan, a maga módján -, de hát ez már messze nem Fradi, ez már csak annak a trágya, gyenge, undorító másolata. 8) 8) 8)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.08. 20:41:32

Fradi szurkolók: Rieb behódolt Kistelekinek!

A Ferencváros elnökségének és a Zrt IT tagjainak:

1. Az Önök megválasztása a Közgyűlésén alapszabályt sértve, a Ferencvárosban igen hangsúlyos Erkölcs megkerülésével, ügyeskedéssel valósulhatott meg, így a jelenlegi vezetést illegitimnek tartjuk.

2. A Ferencváros vezetésében diktatórikus vezetési módszerek uralkodnak, egy szűk klikk nem enged betekintést semmilyen, a Ferencvárost közvetlenül érintő ügybe sem, az elnökséget szavazógépként használja. Ezzel a Furulyás időszak tért vissza, ami üldözendő.

3. Rieb elnök úr hamis érvekre és hamis előnyökre hivatkozva egy személyben behódolt Kisteleki MLSZ-ének és feladta a Ferencváros önvédelmi küzdelmét. Paktumával megalázta a szurkolókat és meggyalázta a címerünk három E betűjét.

4. A Ferencváros labdarúgó csapatát maffia érdekeknek rendelik alá, kétes érdekcsoportoknak adva hatalmat, döntési jogot játékospolitikai kérdésekben is, a Diósgyőr fiókcsapatával degradálva legendás történelmű klubunkat. Ez felháborító és elfogadhatatlan.

5. A Ferencváros vezetése az MLSZ napokban kiadott, több ponton kétséges jogszabályi és alkotmányos hátterű "zéró tolerancia" kiáltványa ellen nem szólalt fel, ismételten nem állt ki a szurkolók alapvető jogai mellett. Így, a rendszeresen törvényt sértő Kisteleki klán esetleges újabb jogtiprása esetén, eleve vesztes pozícióból indulhat klubunk igazát keresni, a mostani önfeladó magatartásuk miatt.

Ezúton közöljük tehát Önökkel, hogy mi, részben tagjai, részben szurkolói a Ferencvárosnak, hogy a továbbiakban semmilyen formában nem kívánunk Önökkel együttműködni, továbbá szurkolásunkkal sem tudjuk az eddig megszokott módon támogatni a Ferencváros labdarúgó csapatát. Lépésünk kétségbeesett figyelemfelhívás az Önök Ferencváros és szurkoló ellenes magatartására, amely mellett a jelenlegi viszonyok megváltozásáig kitartunk.

A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai

http://www.foci24.com
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Boixos
Llegenda del Barça

2007.08.08. 19:47:36

a mez egyébként nagyon tetszik, a keresztben csíkos, "celtic-es" umbro óta sztem ez a legjobb. ebben fel kell jutni!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.08. 19:44:19

40. perc: Elfsborg-Debrecen 0-0. Unalmas játszadozás, semmi helyzet, tiszta nihil.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.08.08. 19:42:37

már nagyon szkeptikus vagyok ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, jean-claude bras óta jönnek a megmentők, láthatjuk mekkora eredménnyel. :?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.08. 19:05:42

FTC-Scarborough közös vállalat a láthatáron

A szerdai hivatalos mezbemutatón részt vett Takács Tibor elnöki tanácsadó is, aki az FTC elnökségének és az FTC zRt. igazgatótanácsának tagjaként beszámolt a Scarborough-val zajló tárgyalásokról is.

- Gondolom, arról már mindenki értesült, hogy Scott McCabe, Kevin McCabe fia a hétvégén Budapesten járt az angol-skót cég képviseletében - mondta Takács. - Scott McCabe részt vesz a Scarborough napi ügyeinek intézésében, így hasznos egyeztetéseken vagyunk túl. A terveik szerint a stadiont 90 fokkal elforgatnák, és az új aréna legkésőbb 2010-ig felépülne. A minden igényt kielégítő létesítmény 30 ezer férőhelyes lenne.

Takács hozzátette, Scott McCabe jelezte, hogy a tervek szerint hamarosan létrejön egy közös vállalat Magyarországon, amely az FTC zRt. működését segítené elő addig, amíg a pályázat le nem zárul, hiszen érvényes és eredményes pályázat esetén is csak néhány hónap múlva látna pénzt a tenderből Ferencváros, így a Scarborough itteni kapcsolatai révén addig is segítené anyagilag a klubot. Az elnöki tanácsadó az FTC-MLSZ paktumról elmondta: érthető, hogy nem mindenkit töltött el örömmel a klub körül, hogy megállapodás született a felek között, hiszen az Ferencváros sokáig nyerő pozícióban volt, ám a jelenlegi helyzetben a jogi és gazdasági dolgokat figyelembe a kiegyezés volt a legracionálisabb döntés. Hozzátette, hogy a Scarborough mellett a klubbal kapcsolatban álló többi befektetőjelölt is határozottan leszögezte, hogy a klub jövőbeli érdekei miatt az MLSZ-el való megállapodást tartanák a helyes lépésnek a perek továbbvitele helyett.

http://www.sportforum.hu
noname
Llegenda del Barça

2007.08.08. 15:16:34

Ízlések és pofonok...Sztem a csíkozás nem rossz, de ez a ronda logo elrontja az egész mezt. :x
A Fifa egy szégyen
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.08.08. 15:15:48

Hova ment?
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.08. 14:58:12

noname írta:Önmagában nem olyan rossz mezek, csak a szponzor logoja nagyon rosszul néz rajta ki.Ha az nem lenne sztem egész jó mezek lennének. :?
Nekem a csíkozás se tetszik! :(
noname
Llegenda del Barça

2007.08.08. 14:57:03

Önmagában nem olyan rossz mezek, csak a szponzor logoja nagyon rosszul néz rajta ki.Ha az nem lenne sztem egész jó mezek lennének. :?
A Fifa egy szégyen
el fuero
Entrenador del Barça

2007.08.08. 14:44:55

A felkészülési meccseken jobb mezek voltak :? akkor piros volt a pipa és piros csíkok is voltak. Az határozottan jobb csak nem volt rajta az intervetten.
Forza Lazio!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.08. 14:23:58

gajeraro írta:Szabolcs elment???
Szerencsére igen! 8)
PCsabi
aka Game90

2007.08.08. 14:13:00

Sztem mindegyik mez borzalmas #-o

Csank pólójában kéne játszaniuk, az nem néz ki rosszul :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.08.08. 14:03:18

Szabolcs elment???
Nekem se teszenek a mezek mikor azt Én elfogult vagyok!!!
Köszönöm kilibarca!!!!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.08. 13:46:05

Kép

Nem tetszenek a mezek! Főleg a mez szponzor! :(
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.08. 13:30:51

Eldőlt: lengyel kapusa lesz a Fradinak

Szerdán délelőtt az Árkád üzletházban hivatalosan is bemutatták a csapat új játékosait, valamint az idei szezonra szóló új mezeket.

A rendezvényen bejelentették, hogy Mátyus János, Edourad Ndjodo és Horváth Péter után Vincze Ottó és Wojciech Zarzycki is új játékosnak számít, hiszen mindketten aláírták szerződésüket. A Ferencváros elsőszámú felsője továbbra is zöld-fehér csíkos lesz, az idegenbeli felszerelés viszont ezüst-zöld színű lesz majd.

http://www.sportforum.hu
Válasz küldése