Giovani Dos Santos #2
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az ellenfelek már az előszezonban is szeretik figyelgetni az ellenfeleket, így aki akarta, az már fel tudta mérni. Elég meccset játszott már ahhoz, hogy ha nem is nagyon, de kicsit kiismerjék. Persze ez nem azt jelenti, hogy már minden erősségét és gyengéjét megtalálták már, de nagyjából be lehet határolni a képességeit. Igaz, még nagyon fiatal, fejlődni fog, de a játéka borzasztó mértékben már nem fog változni. Ráadásul bő a keretünk, ott van Messi, Bojan, akik mindig képesek a meglepetésekre, bár Bojant még nem ismerem annyira, és nem is játszott idén annyit ("hála" a szövetségnek, aki berendelte a válogatottba), hogy őt ki lehessen ismerni, azaz még vannak rejtett tartalékjai Rijkaardnak.
A nagyobb gond az elmúlt évben a taktikával volt, kiismerték az ellenfelek a formációt, Henry érkezésével viszont módosulhat a háromcsatáros játék, mert a Fantasztikus négyesből szerintem senkit sem óhajt majd padoztatni. Ha ezt sikerül megoldani, akkor nem kell a bajnokságra és a BL-re külön embereket tartalékolni.
A nagyobb gond az elmúlt évben a taktikával volt, kiismerték az ellenfelek a formációt, Henry érkezésével viszont módosulhat a háromcsatáros játék, mert a Fantasztikus négyesből szerintem senkit sem óhajt majd padoztatni. Ha ezt sikerül megoldani, akkor nem kell a bajnokságra és a BL-re külön embereket tartalékolni.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sziasztok...nagyon reg nem irtam mivel..nagyon sok a munkam...ezert...csak nezegetem a forumot...szoval nagyjabol temaban vagyok...
Sajnos a nyar folyaman nem fogok sokat irogatni..de azert lelekben veletek leszek
Akarhogyis kicsi Gio mellet nem tudtam elmenni szo nelkul...azon gondolkodtam..hogy ha ilyen ugyes ez a gyerek akkor nem kellene a bajnoksagban sokat jatszodtatni...na most ez lehet hujen hangzik...de en a bl-ben jatszatnam tobbet...az az igazsag...hogy ha egy csapat eljut a bl-ig legyen kicsi nagy...az edzojuk ott a masik csapat minden csinjat-binjat ki probaljak elemezni...na mostmar ha fog kicsi Gio a bajnoksagba jatszani akkor lehet h mar nem marad eleg ereje a bl-re...jo pelda mikor megvettuk Maxi-t...Riijkaard legyen Ten Cate nem jatszodtatta a bajnoksagba...nyomtak az olyan dumat be kell illeszkedjen meg mittom en mi...de pont egy olyan nagy meccsen allitottak be mint a Chelsea elleni mecss...sajnos mourinho is akarmilyen jo edzo nem szamitott ra..illetve nem tudta hogy hogyan jatszik maxi..valamint a Chelsea vedoi se nagyon tudtak mit csinalni ellene...mivel valoszinu a taktikai megbeszelesen nem voltak felkeszitve ra...Na mostmar valjuk be Maxi nem valoszinu rendelkezik olyan kepessegekkel mint a kicsi Gio..szoval...lehet furcsan hangzik de en a Bl-ben sokkal tobb szerepet szannek neki mint a bajnoksagban...szepen nem kell elmondani neki...hanem orvendjen hogy jatszodhat...lehet kicsit hosszu volt de ezen elmelkedtem ma delutan melo kozbe
:D
velemenyeket varok..udv szakacs

Sajnos a nyar folyaman nem fogok sokat irogatni..de azert lelekben veletek leszek

velemenyeket varok..udv szakacs

Tiziano Crudeli fan 

- noname
- Llegenda del Barça
Nem hiszem h elmenne attól mert nem lesz folyamatos kezdő.2-3 év múlva sztem amúgy is rotáció lesz elől.Fog ő eleget játszani.Etooval kapcsolatban pedig van egy olyan érzésem h el fog menni, mert ha Krkic így fejlődik, akkor 3 év múlva nem biztos h Etoo lesz az elsőszámú középcsatár, akkor pedig sztem eladják. 

A Fifa egy szégyen
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Ha ilyen ütemben fejlődik, akkor sajnos nem biztos hogy meg tudjuk majd tartani, mert tuti kezdő itt nálunk csak 4-5 év múlva lehet, amikor kiöregszenek a csatáraink, egy ilyen játékos pedig nem padozhat ilyen hosszú ideig... Azért megint kineveltünk egy gyöngyszemet.
És még ott van Bojan is...

És még ott van Bojan is...
Előre a TITOlusokért!
Szerintem Messi vagy Henyry cseréje lesz..Nehezen tudom elképzelni h Etoo-t vagy Ronaldinho lehozza a mester akármit is állít...amugy meg a teljeítménye alapján egyértelműen helye van a csaptaban 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért a mutatóit érdemes felidézni. Az 5 barátságos meccsen 4 gólt lőtt - ez nem lehet véletlen. Gratulálunk Neki, csak így tovább, kicsi Gio!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Hát ez az, ezt nem értem én sem... Miaz hogy kár hogy van nála jobb ? inkább örüljünk, és tegyük össze a 2 kezünket...kovinho írta:Sztem itt azon van a hangsúly hogy kár hogy van nála jobb.
messinek jóval könnyebb dolga volt giuly-t kiszorítani a kezdőből mint most dos santos helyzete akármelyik posztot is nézzük, sztem kezdő nagyon ritkán lesz inkább csere illetve sérülés esetén(ami remélem nem lesz mostmár) lehet kezdő!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így van!
Még kibír 1-2 évet,de ha akkora Játékos,akkor még az is lehet,h rövidebb időn belül kezdő tagságot vív ki...ahogy Tette azt Messi is
Még kibír 1-2 évet,de ha akkora Játékos,akkor még az is lehet,h rövidebb időn belül kezdő tagságot vív ki...ahogy Tette azt Messi is

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Eljön majd annak az ideje is. Még nagyon fiatal Giovanni.Ádám02 írta:Én örülök csak szivesen látnám a kezdőben!kovinho írta:Sztem itt azon van a hangsúly hogy kár hogy van nála jobb.
Inkább örüljünk annak hogy van egy ilyen csodálatos játékosunk.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Ezt a mondatot biztós jól meggondoltad ?Ádám02 írta: ...Kár hogy van nála jobb a Barcaban...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért Grt 2Santosnak!!!
Ő legalább a sok helyzetből egyet bevert...
Ő legalább a sok helyzetből egyet bevert...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Nem hiszem hogy a maxot nyújtanák de attól még belőhettek volna legalább egyet ebből a rahedli helyzetből...Ronaldinho meg a bajnokság kezdetére pontos lesz és nem fog sokat hibázni.FCB_gábor írta:Henry és Eto'o is kihagyott annyi helyzetet pedig már rutinos sztárok. Ronaldinho meg rosszul passzolt, pedig ő a Király.![]()
bár én se vagyok annyira elájulva tőle(igaz engem még Messi és R10 se tud "bepisiltetni"), de ő még csak egy gyerek
kicsit off: én Messitől azért gyakrean bepisilek