Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És nem kell befizetni sem hozzá?Hubi írta:ti is regeltetek a www.yourpokercash.com on?
ingyen 150$(no deposit bonus) én már megkaptam. próbáljátok meg ha még nem próbáltátok
Szúper!Rivaldinho írta:4enozsimiki írta: Na nem is tudtam,h mi 3an vagyunk az Eurobarca Pókermájstrói![]()
![]()
neten szoktam nyomni, party poker-el, legjobb helyezésem a tournamentekbe, 13. helyezett 1200ból, és 21. 3000-ből kb....
Áá dehogy....majd összehozunk egy élő cuccot verseny előtt,és meglátodgrecki írta:Csak nem folyamatosan pofázol?? Na, azt utálom...
4enozsimiki írta: Na nem is tudtam,h mi 3an vagyunk az Eurobarca Pókermájstrói![]()
![]()
Akkor Komám szólj nekem isgrecki írta:Ja, szeretek...Slither írta:Mindet tudok mindenkiről.![]()
![]()
Amúgy meg néhányszor írtad, hogy nyertél pókerben, gondoltam szeretsz is játszani.
Eddig csak neten, meg haverokkal játszottam. Úgy azért teljesen más lehet, hogy közben nem verhet be pár pofa sört az ember, meg nem füstölhet, mint a gyárkémény.
Mindenesetre már komolyan gondolkodom, hogy keresek Pesten vmi helyet, ahol be lehetne szállni valami tournamentbe...
Ja, szeretek...Slither írta:Mindet tudok mindenkiről.![]()
![]()
Amúgy meg néhányszor írtad, hogy nyertél pókerben, gondoltam szeretsz is játszani.
Akkor vennem kell egy FHM-et.ozsimiki írta:Slither!
Lesz egy teljesen ingyenes pókerbajnokság,szeptemberben...lehet megyek,Velem tartasz![]()
![]()
http://www.pokerverseny.hu/
Gratula a nagyszerű teljesítményedhez! A Barcelonához méltó módon versenyeztél, és nyertél! A továbbiakra is sok sikert kívánok!Los Banditos írta:És igen, nyertem!Egy heti kemény munka gyümölcsét arattam le ma délután!
![]()
Az időmérőn ezredere pontosan ugyanolyat mentem, mint a 2., úgyhogy kelett menni mindegyikönknek még egy kört. Én jobbat mentem, tehát enyém volt a második hely.
A rajtot nagyon jól kaptam el, és már az első kanyarba megelőztem a német srácot elöttem, és utánna már folyamatosan nőtt a különbség kettönk között.![]()
8 éves korom óta, amikor már rendesen elértem a pedált.antiimperialista írta:Grat, Los, ez nem semmi! Mióta nyomod a go-kartot versenyszerűen?
Én nem vettem észreantiimperialista írta:Ja, amúgy a múltkori (kitiltott) Antiimperialista-ellenes nickű felhasználó az egyik legjobb haverom voltVéletlenül betévedt ide az oldalra, rájött, ki lehet az antiimperialista, és gondolta, megviccel. Nem sikerült olyan jól
Amikor La Mangán voltunk, akkor írt, és nekem így esett le...