Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly sem volt Henry. Illetve volt csak sérült. De azt sokat. Sztem a 4. hely ismét meglesz nekik.Ronaldinho 17 írta:Arsenal nem találja a játékát Henry nélkül!
Húú, ez télleg nagyon jó, s milyen gyorsan lejött, kösszzzRonaldinho 17 írta:http://stream.try.hu ---itt a a fórumban
Itt tökéletes minőségben nézem az angol bajnokikat!És még Vitray meg a többi balfácán sincs! Arsenal nem találja a játékát Henry nélkül!
És az nem jobb, mint egy angol bajnokimerx írta:hol lehet nézni a meccset? mert elvileg az eurosport2-n van de gyakorlatilag nem, legalábbis nekem röplabda megy
Ezt igazán én sem tudom. Igen, valami családi probléma miatt állt fel a boltoni kispadról, és tényleg úgy harangozták be, hogy végleg felhagy az edzősködéssel. Aztán egy hét múlva elfogadta a Newcastle felkérését. Szerintem 7 év után váltani akart. Mindannyiunk és az angol labdarúgás örömére, fejlődésére.ozsimiki írta:Egyetértek! Azt nem tudod,h miért ment el Boltonbólvarga tamás írta:Úgy tűnik, Big Sam ott folytatja, ahol Boltonban abbahagyta. Akárki, akármit is mond Sir Alex és Wenger mellett a legfelkészültebb edző a Premiershipben. Kiváló taktikus, jó stratéga, mentálisan a topon van, magas hőfokon ég. Számomra az egyik legszimpatikusabb angol edző. Azt gondolom, hogyha a Newcastle-val is olyan kiemelkedő eredményeket ér el, mint a közepes játékerőt képviselő Boltonnal, McClaren pozíciója könnyen megrendülhet.
Go Allardyce! Go MU! (hogy ne a Cselzi legyen a bajnok)![]()
Akkor úgy hallottam,h családi okok miatt hagyta abba az edzősködést,és úgy értelmeztem,h végleg,szomorkodtam is...de amikor megtudtam,h elfogadta a szarkák padját,kicsit érdekes arcot vágtam...szóval mi volt a gond a Boltoni paddal?
Egyetértek! Azt nem tudod,h miért ment el Boltonbólvarga tamás írta:Úgy tűnik, Big Sam ott folytatja, ahol Boltonban abbahagyta. Akárki, akármit is mond Sir Alex és Wenger mellett a legfelkészültebb edző a Premiershipben. Kiváló taktikus, jó stratéga, mentálisan a topon van, magas hőfokon ég. Számomra az egyik legszimpatikusabb angol edző. Azt gondolom, hogyha a Newcastle-val is olyan kiemelkedő eredményeket ér el, mint a közepes játékerőt képviselő Boltonnal, McClaren pozíciója könnyen megrendülhet.
Go Allardyce! Go MU! (hogy ne a Cselzi legyen a bajnok)
Zozzy 5 írta: Liverpool meg nagyon megküzdött, de a lényeg, hogy nyertek. Össze kell még ennek a csapatnak érnie. Viszont a védelmükkel szerintem sok gond lesz. Nem posztra igazoltak most sem, csak megvették a neveket előre.
Valóban! Köszi, mindenre én sem emlékezhetek jól...ozsimiki írta:Szerintem az nem az elmúlt idényben volt,hanem az azelőttibengrecki írta:Biztos megint felváltva fostak és rókáztak, mint az uccsó fordulóban, igaz??? Na, azért nem ment a játék a Sarkantyúsoknak...Ideges is voltam...