Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ha meg nem megy el akkor jövőre még ennyit sem lehet érte kérni!Lionel85 írta:Ha azt nézzük, hogy ő maga kérte hogy ingyen menjen el és ha a Milant rá lehet bírni a fizetésre, akkor a 4 milliónak is örülni kell!noname írta:Sztem ennyiért nem, de 5-ért igen!
Ha azt nézzük, hogy ő maga kérte hogy ingyen menjen el és ha a Milant rá lehet bírni a fizetésre, akkor a 4 milliónak is örülni kell!noname írta:Sztem ennyiért nem, de 5-ért igen!
Én örülnék is a saját nevelésű játékosoknakj, persze, csak azoknak akikben van elég tehetség, ahhoz, hogy a nagycsapatnál játszanak!!!noname írta:Sztem Valiente mindenképp felkerül jövőre(addig lehet kölcsönadjuk).Thuramnak lejár a szerződése és sztem el fog menni Franciao.-a véglegesen levezetni, helyette nagyon jó lesz Valiente.Crosas is meggyőző volt amikor a nagyoknál játszott.Remélem őt s felhozzák.
Egyet értek veled Mottaba még felángolást láttok. Edmilsonba nem valami sokat.Enrique írta:Én Mottát biztos nem engedném el, ha nem reklamálna a kevés játékidő miatt (márpedig nem fog, eddig sem tette.)
Edmílsont kell eladni, jóval idősebb nála, Mottában sokkal több is lehetne még.
Crosas nem támadó szellemű?VictorValdes19 írta:Marc Crosas esetlegnoname írta:Egy fiatal tehetség jó lenne, csak most nem nagyon van kit. Maki egy évre jó lenne, aztán jövőre tényleg jöhetne egy fiatal játékos.![]()
Marc Crosas esetlegnoname írta:Egy fiatal tehetség jó lenne, csak most nem nagyon van kit. Maki egy évre jó lenne, aztán jövőre tényleg jöhetne egy fiatal játékos.
Egyik sem kell a Barcanak Makelele is 34 éves inkább vegyünk valami fiatal tehetséget vagy egy tapasztalt nem túl öreg játékost!noname írta:Ezért lenne jó megoldás 1-2 évre Makelele.Én elküldeném Mottát és Edmilsont is.
Szerintem nem igazolna hozzánk! Lehet Juve leigazolja, igaz Emersont jobban szeretnék, így még leigazolható!mypeter írta:Na Makelelét nagyon támogatnám!!!!!!!!!!!!!!!!!
Enrique írta:Én Mottát biztos nem engedném el, ha nem reklamálna a kevés játékidő miatt (márpedig nem fog, eddig sem tette.)
Edmílsont kell eladni, jóval idősebb nála, Mottában sokkal több is lehetne még.