Lehet ogy kifejezettn vad dolgok lesznek, akár még a két csatárt is megjátszhatjuk...Cooltiszo írta:HÁt nem tudom hogy a Chelsea ellen ki helyén játszana. Max. Giuly, de akkor meg nem lenne szélsőjátékunk. Nem hiszem ohgy Rejkard meghúzza.
VÉGE A MARGITNAK ÉS A MECCSÜKNEK IS 0-2!!!LG írta:Mé eddig nem csak 2 csere voltBoixos írta:ma már nem lesz maxi. vagy nem kezdett véletlenül?
Mé eddig nem csak 2 csere voltBoixos írta:ma már nem lesz maxi. vagy nem kezdett véletlenül?
Hány perc van mégSergio Garcia írta:Nem értem Rijkaardot! Hozza már be Maxit, magvan a maccs, Eto'o had pihenjen, kell ő a Chelseához!Cooltiszo írta:MOtmár igazán bejöhetne Maxi!:|
Most pedig be lehetne hozzni simán. Eto'o-t pihenteteni kell, eddig az egész bajnokságot végigjátszotta, most igazán fontos lesz hogy jo eroben legyenLG írta:Télleg, mé nem jonCooltiszo írta:MOtmár igazán bejöhetne Maxi!:|
Nem értem Rijkaardot! Hozza már be Maxit, magvan a maccs, Eto'o had pihenjen, kell ő a Chelseához!Cooltiszo írta:MOtmár igazán bejöhetne Maxi!:|
Télleg, mé nem jonCooltiszo írta:MOtmár igazán bejöhetne Maxi!:|