2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kellően más stilust képvisel Xavi, mint Iniesta, erre végül Rijkaard is rájött, kiegészitik egymást, jelenleg Deco-nak nincs bérelt helye.Lionel85 írta:Ha idén is hasonlóan jól játszik, akkor már szerintem Xavinak se lesz bérelt helye Touré mellett. Volt egy időszak, amikor Xavi sérült volt, Iniesta meg annyira jól helyettesítette, hogy amikor Xavi felépült, akkor is Ini kezdett.
Ha megkapja az esélyt ugy értem kezdő lesz mindig biztos még jobb játékos lesz belőle.Met írta:Iniesta lehet a legjobb spanyol játékos Xavi mellet. Már tavaly is voltak jó meccsei, idén vezéregyéniség lesz. Barcelona forever!
Én nem. De jo neked, h ismered.ozsimiki írta:.vagy Te nem ismered Init?
Hát igen,mást nem érdemes tenni,ilyen cikkeknél...noname írta:Azon a cikken nagyon jót röhögtem.
Nemtom mi a lópikuláért aggódtál egy pillig is akár...meg se fordúlna a fejemben,h Ő elmegy innen...vagy Te nem ismered Init?mypeter írta:Bennem is meghűlt a vér, amikor a Marca cikket olvastam.
ja 24-es be volt még akko még szélsö védöt játszothuevos írta:az én szememben a 8-as már egybeforrt StoitchkovvalLujo írta:Előbb utóbb olyanná válik a 8-as neki, mint Xavinak a 6-os. Egybeforr a nevével, ez lesz az ő igazi száma. Puyol sem volt mindíg 5-ös. Ha jól emlékszem egykor ő is 24-esben nyomta.
de legyen Iniesta is hasonlóan sikeres ezzel a számmal
az én szememben a 8-as már egybeforrt StoitchkovvalLujo írta:Előbb utóbb olyanná válik a 8-as neki, mint Xavinak a 6-os. Egybeforr a nevével, ez lesz az ő igazi száma. Puyol sem volt mindíg 5-ös. Ha jól emlékszem egykor ő is 24-esben nyomta.
Na ez jo volt"fityisz a seggükbe"még ez se halottamZozzy 5 írta:Szerintem jó lesz neki az a 8asMár el is képzeltem, igazán illik rá.
A Madridnak meg egy jó nagy fityiszt a seggébe![]()
Öröm őket látni, ahogy szánalmasan próbálkoznak a gránátvörös-kék vérű, saját nevelésű játékosainknál...