Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez már hihetetlen! MU mit csinál!Ádám02 írta:A Mu megint döntetlent játszottremélem azért nem a cselszki lesz a bajnok hanem más...
Majd jön Lennonel fuero írta:de ez nem lehet magyarázat az ötlettelen játékra
De még nincs vége a fordulónakGame90 írta:Off: 10 percet maradtak még utána...noname írta:Off:Gém, a két jómadár még sokáig szórakoztatott miután elmentem?![]()
On: a Tottenham full utolsó a tabellán...
Off: 10 percet maradtak még utána...noname írta:Off:Gém, a két jómadár még sokáig szórakoztatott miután elmentem?![]()
Mondtam 3-om esélyes a meccs ha akar még valami a totthanam akkor bele kell húznia ugyis most a Derbyt fogadja csak megveri...Zozzy 5 írta:Nem ártana észbekapniuk, mert egy rosz szezonkezdetnél nincs is rosszabb. Utánna majd lehet pedálozni...Game90 írta:Tottenham - Everton 1-3...![]()
Szegények, remélem azért bentmaradnak
port.hu szerint Reading-Chelsea 21:00-tól, de a Google a te barátod iskilibarca írta:Valaki leírná holnap mit és mikor ad az ES2
Los Banditos írta:Tottenham - Everton 1:3 a félidőben![]()
Naszóval, a lényeg a szóismétlésben volt, azt mi is elismerjük hogy a Spurs fog nyerni feltehetőlegozsimiki írta:Jójó esélyesebb,de ez nem olyan meccs,h 3 esélyes! Szerintem! Ádám meg produkált már épp elég érdekes hszt,h meg se lepődjek![]()
![]()
Jójó esélyesebb,de ez nem olyan meccs,h 3 esélyes! Szerintem! Ádám meg produkált már épp elég érdekes hszt,h meg se lepődjekLord Dragon írta:Olvasd el Ádám02 mondatát ALAPOSANozsimiki írta:Ti miről beszéltekÁdám02 írta:Jó kis meccs lesz a totthanam az esélyes de 3 esélyes!![]()
![]()
Azért otthon a Spurs az esélyesebb![]()
![]()
btw mi is azt mondtuk hogy a Spurs az esélyesebb
Olvasd el Ádám02 mondatát ALAPOSANozsimiki írta:Ti miről beszéltekÁdám02 írta:Jó kis meccs lesz a totthanam az esélyes de 3 esélyes!![]()
![]()
Azért otthon a Spurs az esélyesebb![]()
![]()
Hamar végetérhet az angol Manchester City sikertörténete! Ugyanis a gárda thaföldi milliárdos tulajdonosa, Thaksin Shinawatra ellen hazája Legfelsőbb Bírósága letartóztatási parancsot adott ki a mai napon! A vezető, mint a korábbi thaföldi miniszterelnök, akit száműztek hívei az ázsiai országból. Ezt követően Angliában telepedett le, s vette meg a Manchester City-t és hozta edzőnek Sven-Göran Erikssont és sereg játékost a klubhoz. A thaiföldi igazságügyi miniszter szerint Shinawatra és felesége Bankokban több földbeszerzési korrupciós vádba keveredett, s emiatt hozták meg a döntést. Azonban a házaspár már évek óta nem lépett be Thaiföld területére, s a jelen állás szerint nem is fog! Shinawatra szóvivője azt állítja, hogy a per és a letartóztatási parancs politikai eredetű. Azonban Shinawatra közben kiadott egy nyilatkozatot, melyben kimondja: tudatában vagyok a thaiföldi döntésnek. Tanácskozni fogok a jogi tanácsadóimmal és el fogom dönteni a további lépéseket!