És az életedet ne tedd rá, mert akkor halott ember vagy!

Oké! Ha mindenki ezt mondja, akkor én rosszul tanultam, a földrajzi atlaszaim mindegyike hibás, egyszóval: hülye vagyok, adjam vissza a diplomámat. Szeptember 3-án kérdezd meg a földrajz szakos tanárodat, és ha ő is azt mondja, amit én tanultam általánostól a főiskoláig minden szinten, akkor gyere, és egy bocsit eresszél meg felém!Los Banditos írta:Az életemet tenném rá, hogy nincs időeltolódás. Mindenki ezt mondja!varga tamás írta:Mint FÖLDRAJZ-történelem szakos tanári diplomával rendelkező Barca-drukker mondom Nektek kétkedő testvíreim: Magyarország és barcelona között van időeltolódás, mégpedig egy óra. Mikor nálunk déli 12 óra van, Katalóniában még csak délelőtt 11h van.
Ha visszahajtottad volna azórát barétom, akkor lett volna időeltolódás.
Ezek tények, és a tények makacs dolgok.
Az életemet tenném rá, hogy nincs időeltolódás. Mindenki ezt mondja!varga tamás írta:Mint FÖLDRAJZ-történelem szakos tanári diplomával rendelkező Barca-drukker mondom Nektek kétkedő testvíreim: Magyarország és barcelona között van időeltolódás, mégpedig egy óra. Mikor nálunk déli 12 óra van, Katalóniában még csak délelőtt 11h van.
Ha visszahajtottad volna azórát barétom, akkor lett volna időeltolódás.
Ezek tények, és a tények makacs dolgok.
Valakinek itt nagyon jó a memóriája!Los Banditos írta:A 03/04-es szezonba volt hazai pályán a Sevilla ellen. Ingyen forró teákat osztogattak a szurkolóknak, és akkor lőtte Ronaldinho azt a nagyon nagy gólt, bár így is csak 1-1 lett.![]()
én is emléxem egy Barca bajnoki meccsre ami éjfél körül kezdődött, de az ellenfélre(talán valencia vagy sevilla, passz) már nem és arra sem melyik szezonban voltKrojf írta:Magam is emlékszem egy-két olyan hispán bajnokira, melyeket
éjfélkor indított a bíró!
A nézők ugyanúgy ott voltak a helyükön, a játékosok ugyanúgy
játszottak, de talán a meleg nem volt az igazi.
.
Így van, mi egy órával előbbre vagyunk: mikor nálunk 22 óra van, ott még csak 21h van.Slither írta:Van időeltolodás, mert Angliával egy időzónában vannak.Los Banditos írta:Egyszerűen csak nincs pontos idő a mérkőzésről. Egyébként Spanyolországban nincs időeltolódás.
Az meg a másik...noname írta:Itt meg 2 óra.Ádám02 írta:Á nem hiszem mért adnák 00:00-kor hogy ne nézze senki...?És különben is mennyi lehet az időeltolódás 1óra akkor már ott is elég késő van...de nem tudomkilibarca írta:Racing Santander - FC Barcelona
Augusztus 26. Vasárnap (00:00) ekkor kezdődik az első bajnoki![]()
![]()
vagy mi
![]()
Itt meg 2 óra.Ádám02 írta:Á nem hiszem mért adnák 00:00-kor hogy ne nézze senki...?És különben is mennyi lehet az időeltolódás 1óra akkor már ott is elég késő van...de nem tudomkilibarca írta:Racing Santander - FC Barcelona
![]()
vagy mi
Á nem hiszem mért adnák 00:00-kor hogy ne nézze senki...?És különben is mennyi lehet az időeltolódás 1óra akkor már ott is elég késő van...de nem tudomkilibarca írta:Racing Santander - FC Barcelona
![]()
vagy mi