Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazat adok Neked! R10 a bayern elleni meccset leszámítva, jól játszott. A motiválatlanság nem látszott rajta. És gondold el, vasárnap hazaértek Barcelonába, egy keveset edzettek, és kedden meg Münchenbe repültek. Az időeltolódás 'feldolgozása' 3-4 nap, ezért jött ki rajtuk a fáradtság tegnap este. Deco is utazott, fizikai fáradtság nem nagyon érte. És ha tudom, vannak kemény vetélytársaim a csapatban, akkor felszántom a pályát, és bebizonyítom: én vagyok a legfontosabb láncszeme a középpályának.noname írta:Pont ezt magyarázom már mióta.Roni játékát lehet a fáradtságra fogni, nem véletlenül volt gy6enge az egész csatársor a kipihent Messit leszámítva, de Deco [auto_cenzúra] játékát egyszerűen nincs mire fogni
Talán Ronniera...Láttad mit csinált tegnap? Szerelték, utánna leállt, és ment sírni a bírónak. Ja, és egy cselt nem mert bevállani most sem...Ha nem bizonyítja, hogy ő képes arra, amire 2 évvel ezelőtt, akkor mehet. Persze ezt nem tegnap kellett volna megtennie, de Decónak sem. PONT!noname írta:Nemtom kire gondoltál h ugyanúgy bizonyítani a kéne.Max Dos, ő hajtott is, de látszott h fáradt.
Nem megy neki mostanában a játék? Ez olyan, mintha már a bajnokságban lennénk. Ez itt a felkészülési időszak, amiről meg te beszélsz, az a tavalyi szezon. Az, hogy miként megy neki a játék majd a bajnokságban derül ki, pont ezt pofázom, hogy ezt várjuk ki.noname írta: Megpróbálom a helyébe képzelni magam:a csapat egyik legnagyobb sztárja vagyok, de nem megy mostanában a játék, kikerülök a kezdőből, de egy erős csapat ellen játszhatok egy félidőt.Én futnék mint egy őrült, h bizonyítsak, Te nem![]()
Megpróbálom a helyébe képzelni magam:a csapat egyik legnagyobb sztárja vagyok, de nem megy mostanában a játék, kikerülök a kezdőből, de egy erős csapat ellen játszhatok egy félidőt.Én futnék mint egy őrült, h bizonyítsak, Te nemZozzy 5 írta:És az a pár nap már rögtön kötelessé teszi Őt, hogy ezen a kumma búcsúmeccsen neki márpedig bizonyítani kellnoname írta:Igen de aztán Brazíliában napokig pihenhetett.Nálam nem.
Ha jól tudom, akkor Deco is részt vett az ázsia túrán, sőt, még Brazíliába is vissza kellett mennie.noname írta:Egymás után egy csomó hosszú út téged is elfárasztana főleg úgy h nem is pihentek közbe semmit,elhiheted.![]()
Deco viszont napokig pihent, ezenkívül motivált kéne legyen h a kezdőbe kerüljön és mégse.
Mert Ronnie teljesítménye miben merült ki? Vagy Eto'oé? Ronnie játszotta a kis hisztist megint...Pedig neki se ártana bizonyítani, hogy az a tavalyi év csak egy kisiklás volt. Erre visszajátszotta tegnap a tavalyi évi játékát...varga tamás írta: Azért vannak olyanok, akiknek a helye biztos a csapatban: Puyol, Zambrotta, Abidal, Xavi, Messi, R10. És Decótól ennél több kell, sokkal több. A második félidei teljesítményekimerült egy 18 méteres gurításban. Ez nem sok - és most finom voltam. Remélem a legjobbakat. Ha nem, 'reszkess' Andris.![]()
![]()
![]()
Ez elég nevetséges...Aki [auto_cenzúra] volt, annak elnézzük, mert fáradt volt, de Decótól mindnkei többet várt. Ronnie mibe fáradt elnoname írta:Deco tegnapi játéka nekem nagy csalódás volt.Roni,Etoo,Dos és Henry fáradtak voltak, a Xavi-Ini kp is jobbra képes, rajtuk is latszott némi fáradtság. Deconak most volt ideje pihenni és mégis alig mozgott, volt egy jó lövése, de szinte semmi mást nem csinált. Senki se erőltette a nagy iramot, mert mindkét csapat fáradt volt és vigyáztak is egymásra a játékosok, h ne legyenek sérülések. Deco friss kellett volna legyen és mégis egy nagy 0 volt.Arra számítottam h jobb lesz, de semmivel se jobb mint tavaly és nem akarja at se elfogadni h egyelőre nincs helye a kezdőben.Ha addigra nem szedi össze magát, akkor télen mehet ahova akar!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért vannak olyanok, akiknek a helye biztos a csapatban: Puyol, Zambrotta, Abidal, Xavi, Messi, R10. És Decótól ennél több kell, sokkal több. A második félidei teljesítményekimerült egy 18 méteres gurításban. Ez nem sok - és most finom voltam. Remélem a legjobbakat. Ha nem, 'reszkess' Andris.Zozzy 5 írta:Más helye sem biztos a csapatban, mégse szántott SENKI semmit tegnap...haze71 írta:Már ne is haragudj, de ha nekem több riválisom lenne a posztomon, ráadásul az edző csak a padon adna nekem helyet, én felszántanám a pályát, hogy bizonyítsak. Még egy barátságos meccsen is... Még talán ott könnyebb is lenne.
Más helye sem biztos a csapatban, mégse szántott SENKI semmit tegnap...haze71 írta:Már ne is haragudj, de ha nekem több riválisom lenne a posztomon, ráadásul az edző csak a padon adna nekem helyet, én felszántanám a pályát, hogy bizonyítsak. Még egy barátságos meccsen is... Még talán ott könnyebb is lenne.
Ezt nem a felkészülési meccsek után kéne kijelenteni, s főleg nem egy olyan meccs után, amit még az ellenfél is lexart.Lionel85 írta:Lehet hogy talán mégis el kéne adni őt, nem kapott eddig sok szerepet, de amikor kapott, akkor se győzött meg.