Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miki!ozsimiki írta:Hát látod cimbi,csak te vagy ennyire figyelmesbarca99 írta:Csak én láttam Májki hsz-ében az időzőjeleket?Egyáltalán nem gondolja komolyan, csak ott, akkor, érdekesen nézett ki.
Ez remélem elég válasz a kritikusaimnak
![]()
![]()
![]()
Tamás,nem vettem kötekedésnek,de Te meg értelmezdd a hszemben fellelhető jeleket![]()
Hát látod cimbi,csak te vagy ennyire figyelmesbarca99 írta:Csak én láttam Májki hsz-ében az időzőjeleket?Egyáltalán nem gondolja komolyan, csak ott, akkor, érdekesen nézett ki.
Miki!ozsimiki írta:Ronnie fan vagyok,méghozzá nagy,de az előbb ahogy mutatták a cuccában,meg az a kéztartás![]()
enyhén "meleg" volt....
Tudom,h nem langyos,de az akkor tiszta úgy jött leLord Dragon írta:Hát nemhiszem, valószínűleg olyan nőket kap meg, akikről mi csak álmodni merünkozsimiki írta:Ronnie fan vagyok,méghozzá nagy,de az előbb ahogy mutatták a cuccában,meg az a kéztartás![]()
enyhén "meleg" volt....
![]()
Egyébként pedig sajnos ezen a meccsen nem nyújtott sokat. És nem is volt túl boldog hogy lecserélték. Remélem a bajnokságban többet fog nyújtani.
Hát nemhiszem, valószínűleg olyan nőket kap meg, akikről mi csak álmodni merünkozsimiki írta:Ronnie fan vagyok,méghozzá nagy,de az előbb ahogy mutatták a cuccában,meg az a kéztartás![]()
enyhén "meleg" volt....
Scorpio...köszönjük hogy témát szolgáltattál a következő 2-3 hétre a mániákus "jaj istenem eladjuk Ronnie-t" fanoknakScorpio írta:kos megállapodás Ronaldinhóról?
Titkos megállapodást kötött az európai futball két óriásklubjának elnöke, Silvio Berlusconi, az AC Milan és Joan Laporta, a Barcelona első embere - számolt be a Marca spanyol sportnapilap.
Az egyezség kiszivárgott részletei szerint Ronaldinho, a Barcelona és a brazil válogatott karmestere 2008 nyarától a jelenlegi BL-címvédőnél folytatja pályafutását.
A spanyol újságra hivatkozó olasz sajtó a megállapodást annak tudja be, hogy Spanyolországban 2008-tól megváltoznak sportügyekben az adófeltételek.
Az átigazolási ügyekben megbízható goal.com szerint a milánói klub 60 millió euró körüli összeget fizet az aranylabdás játékosért.
Más források szerint a két klubelnök arról állapodott meg, hogy a következő idényig nem kezd tárgyalásokat Ronaldinhóról, és a Milan előnyt élvez, ha a katalánok el akarják adni a brazil játékost.
Megint más lapok szerint a Milan valóban 60 millió eurót ajánlott Ronaldinhóért, ám ezt a Barcelona visszautasította.
http://inforadio.hu
De azért azt sem lehet csinálni hogy 85 percen keresztül alibizik aztán 5 perc alatt ad 2 olyan labdát hogy besz.runk és eldönti vele a meccseket. Nem lehet úgy játszani mint Albert Flóri bácsi. A 16-os előteréből nem volt hajlandó visszajönni, csípőre tette a kezét és várta a labdát viszont mikor hozzá került akkor nem volt megállás és a vége gól lett. Ronnie-től is ezt várná el az ember...Néhány alázás azért jó lenne, féljenek tőle a védők ismét. Mint ahogy mondta...nincs is annál jobb az életében mikor a védővel szemben áll és látja a szemén hogy be van sz.rvaLionel85 írta:De ha egy-egy ilyen forintos labdás megmozdulással meccset/meccseket dönt el, akkor a Joga Bonito nem fog annyira hiányozni senkinek. Mint a Milan ellen, amikor odatette a labdát Giuly elé, ő meg eldöntötte a továbbjutást két éve.
Nekem azok a megindulások akkor is kellenekLionel85 írta:De ha egy-egy ilyen forintos labdás megmozdulással meccset/meccseket dönt el, akkor a Joga Bonito nem fog annyira hiányozni senkinek. Mint a Milan ellen, amikor odatette a labdát Giuly elé, ő meg eldöntötte a továbbjutást két éve.