Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad vanhaze71 írta:Mr. Master:
Én úgy tudom, hogy 24-én lesz a koncert. De lehet, hogy te tudod jól. Azért nézz utána.
WÁHÁHÁHHÁ Akkor eljött a bosszú ideje!!!!grecki írta:Igen, onnan jutott eszembe. Kiskoromban szerettük a Sárkány családokat hivogatni... Akkor még viccesnek tűnt...
Igen, onnan jutott eszembe. Kiskoromban szerettük a Sárkány családokat hivogatni... Akkor még viccesnek tűnt...Lord Dragon írta:Omájgád, mintha csak a mindennapos vezetékes telefonos viccessrácokat hallanámgrecki írta:Off: Süsü otthon van?
Omájgád, mintha csak a mindennapos vezetékes telefonos viccessrácokat hallanámgrecki írta:Off: Süsü otthon van?
Hát nem irigyellekCooltiszo írta:Mr. Master: úgytűnik a térdemet műteni kell, még nemtudni pontosan mi a baja, kezeltek már mindennel, de kb 6x "ment ki" (elenged a térdem, de visszaugrik), így március óta nem tudom érdemben sportolni, nekem ez még nem állapot, úgyhogy ha végre kiderül mi is a normális baja, akkor én még a műtétet is vállalnám...
Nekem csak a bal ment 6X.Cooltiszo írta:Mr. Master: úgytűnik a térdemet műteni kell, még nemtudni pontosan mi a baja, kezeltek már mindennel, de kb 6x "ment ki" (elenged a térdem, de visszaugrik), így március óta nem tudom érdemben sportolni, nekem ez még nem állapot, úgyhogy ha végre kiderül mi is a normális baja, akkor én még a műtétet is vállalnám...
Porcrepeésem van, a doki szerint egy rossz ozdulat és irány a műtő, azt pedig szívesen elkerülném...Cooltiszo írta:Mr Master: mi történt a térdeddel?
Engem rohadtul érdekelne a Quimby koncert is, de mivel nem tudok menni a talira, így arra sem...Mr. Master írta:25én este quimby koncert van a bakáts vagy milyen téren, namármost két kérdésem lenne:
Ki az, akinek lenne kedve a koncertet megnézni?
Nem tudja valaki, hogy merre van és hogy lehet arra a térre eljutni?
Előre is köszi a segítséget! Focizni sajnos nem tudok a térdem miatt, és az úszáson kívül minden sportra alkalmatlanná váltam, hála egy rossz mozdulatnak... De kemény vagyok, ha annyir nam fog fájni, akkor Master is focizik, de azért nem írom oda magam, mert még korántsem biztos![]()