Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Off:grecki írta:Off: Én egy leopárd mintás kecskebőr tangában veretek...Atesz írta:
OFF:
Én egyszál boxerben ülök itthon.
![]()
![]()
![]()
Off: Én egy leopárd mintás kecskebőr tangában veretek...Atesz írta:La Pulga írta:Én például most is Barça mezben vagyok!
OFF:
Én egyszál boxerben ülök itthon.
![]()
![]()
Énis a vereségek után vagy totál fekete-feketéében vagyok (gyászolsz?Drigo írta:Hát amikro előszőr bementem a hosszú ujjú Barça neon mezemben néhányan néztek, matek tanár meg is kérdezte, hogy miért vettem fel láthatósági mellényt, ha-ha mondom magamban, hogy lásd, ki fogja kivájni a szemed, egyébként le...rom, hogy mit mondanak rólam mások, mindig is ki akartam lógni a szürkeségből, ez általában sikerül is. Általában akkor szoktam Barçás cuccokban járbni, amikor kikapunk, mert ha megfigyelitek általában mindig akkor látsz Realos stb-s srácokat, amikor nyer a csapatuk, ne én ilyenkor mutatom meg, hogy igazi Barça drukker vagyok!Capon írta:Egyébként csak egy kérdés. Szokot közületek valaki Barca mezben járkálni az utcán?
csak úgy eszembe jutott.
Hát amikro előszőr bementem a hosszú ujjú Barça neon mezemben néhányan néztek, matek tanár meg is kérdezte, hogy miért vettem fel láthatósági mellényt, ha-ha mondom magamban, hogy lásd, ki fogja kivájni a szemed, egyébként le...rom, hogy mit mondanak rólam mások, mindig is ki akartam lógni a szürkeségből, ez általában sikerül is. Általában akkor szoktam Barçás cuccokban járbni, amikor kikapunk, mert ha megfigyelitek általában mindig akkor látsz Realos stb-s srácokat, amikor nyer a csapatuk, ne én ilyenkor mutatom meg, hogy igazi Barça drukker vagyok!Capon írta:Egyébként csak egy kérdés. Szokot közületek valaki Barca mezben járkálni az utcán?
csak úgy eszembe jutott.
ha jól tudom akkor a tavalyi 2-dik számú mezünk mindig a következő évben a 3-dik számú mezünk szóval narancssárgaLa Pulga írta:Milyen a 3.-dik számú mezünk?