Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adtak címeket, ahol 30 napon belül jelentkeznem kell.barca99 írta:Be is sz.arok....Mindenesetre érdekes. Esetleg próbálj több helyen érdeklődni. Pl. keress "ezeknél" vmi ügyfélszolgálatot, honlapot, vmit.
E-mail:-orelconsult@aim.com OR orelconsult@yahoo.es
Contact Person:Mr.Jack Williams
Telephone:+ 34 697 717 816
Tuti kamu..szvsz.Slither írta:Kaptam egy levelet
Sztetek ez most komoly vagy csak kamu?Dear Sir/Madam
We wish to congratulate you over your email success in our computer balloting held on 17st August 2007. This is a Millennium Computer Game in which email addresses were used. It is a promotional program aimed at encouraging internet users; therefore you do not need to buy ticket to enter for it. You have been approve for the star prize of US $787:000:00 (Seven Hundred And Eighty Seven Thousand United State Dollars Only)
To claim your winning prize you are to contact the appointed agent as soon as possible for the immediate release of your winnings:
...
Sztetek ez most komoly vagy csak kamu?Dear Sir/Madam
We wish to congratulate you over your email success in our computer balloting held on 17st August 2007. This is a Millennium Computer Game in which email addresses were used. It is a promotional program aimed at encouraging internet users; therefore you do not need to buy ticket to enter for it. You have been approve for the star prize of US $787:000:00 (Seven Hundred And Eighty Seven Thousand United State Dollars Only)
To claim your winning prize you are to contact the appointed agent as soon as possible for the immediate release of your winnings:
...
Hát én általában ezzel nézem meg azokat a 1-es méretű beírásokat, ami itt fórumon van, úgyhogy gondoltam hátha segítkilibarca írta:![]()
![]()
![]()
.... Ez ilyen alap dolog
Nagyon köszi nem tudtam h ilyen egyszerű
![]()
Örök hála
![]()
Neked ajánlom a 200. hsz-emet
Lord Dragon írta:Próbáld meg azt hogy lenyomod a CTRL-t nyomva tartod és közben görgetsz lefelé az egérrel. És ha visszaállt abbahagyodkilibarca írta:Ha valaki tudna segíteni az jó lenne.
Az a bajom h pl iwiw meg több oldalon is ilyen mini betüméret lett vagy össze ment , de nem tudom h mitől. Megoldást ha valaki tud...
Próbáld meg azt hogy lenyomod a CTRL-t nyomva tartod és közben görgetsz lefelé az egérrel. És ha visszaállt abbahagyodkilibarca írta:Ha valaki tudna segíteni az jó lenne.
Az a bajom h pl iwiw meg több oldalon is ilyen mini betüméret lett vagy össze ment , de nem tudom h mitől. Megoldást ha valaki tud...
Ha a zene topicban visszalapozgatsz, van egy oldal, ahonnét elég sokat le lehet szedni.Saint Germain írta:Sziasztok!
Nem tudna vki egy címet adni, ahol lehet magyar zenéket letölteni?
Előre is kösz!
Panama banánköztársaság, szerintem kell vízum. Repülőt nem tudok, de hogy át kell szállni valahol, az szerintem biztos.Rivaldinho írta:Helo srácok!
2 kérdésem lenne:
1. Panamába kell vízum ?
2. Mennyiér juthatok el kb legolcsóban Panamába ? eléggé gyenge agyok ilyen internetes jegyrendelés stbstb-ben...
csak azért kérdezem, mert legjobb haverom kinn van egy évig, és szeretnénk meglepni Szilveszterkor, ennyi a lényeg..
Itt azt írják hogy 90 napon belüli otttartózkodáshoz nem kell.Rivaldinho írta:Helo srácok!
2 kérdésem lenne:
1. Panamába kell vízum ?
2. Mennyiér juthatok el kb legolcsóban Panamába ? eléggé gyenge agyok ilyen internetes jegyrendelés stbstb-ben...
csak azért kérdezem, mert legjobb haverom kinn van egy évig, és szeretnénk meglepni Szilveszterkor, ennyi a lényeg..
Nézz körül a 07/08-as mezek topicba.Primitive írta:Skacok, hol lehet neten vásárolni originál barca cuccokat, nem gond, ha külföldi! Előre is köcce!