Mindenesetre Kraijceket is kiejtette.

Kuznyecova most a 10. helyen lenne, ha a 3 ellenfele nem sérült volna meg?La Pulga írta:Szávay Ágnes sérülés miatt kénytelen volt feladni a döntőt
Szávay Ágnes közel járt élete legnagyobb győzelméhez, miután a New Haven-i WTA-torna fináléjában megnyerte az első szettet a világranglista 4. helyén álló Szvetlana Kuznyecova ellen, mielőtt sérülés miatt fel kellett volna adnia a találkozót.
Szávay döntőbeli ellenfele, az orosz Szvetlana Kuznyecova negyedik a világranglistán – a magyar lány még nem találkozott ilyen magasan rangsorolt ellenféllel. Szávay azonban a legkevésbé sem illetődött meg: már az első játékban elvehette volna a 2004-es US Open-győztes adogatását, és ezután is tökéletesen egyenrangú partnere volt az orosznak, akit 2:2 után meg is brékelt!
És a Szávay-shownak ekkor még nem volt vége: a 18 esztendős tehetség (bár most már nyugodtan hívhatjuk kész, klasszis teniszezőnek) a folytatásban is állta a versenyt, bár egyik bréklabdát a másik után kellett hárítania. Kuznyecova hiába igyekezett, nem tudott közelebb férkőzni a magyar lányhoz, aki 59 perc alatt, 6:4-re meg is nyerte a játszmát.
Az első szett végén azonban már látni lehetett, valami nincs rendben Ágival, akinek ápolni is kellett a derekát miután egy keresztütés után nyúlva azonnal a hátához kapott. A második felvonásban aztán hamar kiderült, hogy nagy baj van: egyre nehezebben mozgott, Kuznyecova azt csinált a pályán, amit akart. Végül 3:0-s hátrányban már nem volt mit tenni: az addig hősiesen küzdő Szávay könnyeivel küszködve feladta a találkozót – drámai pillanat volt. Kuznyecova sorozatban harmadszor nyert úgy, hogy ellenfele sérülés miatt feladta a versenyt.
A magyar lány így is remekül szerepelt: utoljára Temesvári Andrea jutott a fináléba ilyen rangos versenyen még 1989-ben
nso
Szávay Ágnes - Eleni Daniilidou (görög) 4:6, 6:1, 7:5ozsimiki írta:Nagyon nagy GRT neki! Hihetettlen dolgokat művel mostanában,nagyon nagy dolgok lehetnek még a karrierjében!
Nagyon nagy GRT neki! Hihetettlen dolgokat művel mostanában,nagyon nagy dolgok lehetnek még a karrierjében!
Én is tiszta hepi vagyok és gratulálok Nekik! Holnap szurkolok a csajoknak.varga tamás írta:A berlini öttusa-világbajnokságon HORVÁTH VIKTOR aranyérmet, NÉMETH RÓBERT pedig bronzérmet szerzett a férfiak hagyományos egyéni versenyében! A csapat viszont 'csak' harmadik lett, Balogh és Fülep harmatgyenge teljesítménye miatt. Horváth-nak és Németh-nek tiszta szívvel gratulálok! Szép volt fiúk! Jövőre az olimpián ugyanígy!
Én nem akarok senki tériteni sem ide sem oda. Ízlés kérdése leírtam a véleményem, amihez az is hozzátartozik, hogy nem élrtem, akkor miért izgalmas annyira az F1, 4 esélyes egy verseny, semmi izgalom, maximum, ha elütik a nyalókás embert, de mondom kinek ez kine az.barca99 írta:Igaz, hogy izgalmasabb, de azért motorokkal sokkal könnyebb előzni.Talmát meg sajnáltam, vhogy semmi nem jött össze neki.
Ez is igaz, de amit pesek művelt tavaly faubellel az sem volt éppen szép, én is motorozom amúgy, tehát vágom picit az ilyen szitukat, na jó nem az ilyen kiélezetteket, de talán be lehetett volna húzni, nem tudom pontosan... viszont akkor lehet lejátszódott volna a Herald Bartold story 2.....Vito írta: spanyol csapatban, egy spanyol pilóta ellen?! bátor húzás lenne tőled Riva
spanyol csapatban, egy spanyol pilóta ellen?! bátor húzás lenne tőled RivaRivaldinho írta:Ez is csak Talma lehet... lehet h én egy bunkó állat vagyok de az biztos h mikor behúzta volna elém a motort az utcsó előtti körben akkor rázárok... mint ahogy ezt pasini meg pesek is csinálta vele.. és legfeljebb marad ez a 2 pont ha kirántom magammal... emlékezhetünk mit csinált pesek tavaly... talmának is belefért volna