Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát sokkal többet segít támadásban mint Edmilson és Motta együttvéve...Ádám02 írta:Ahogy látom nagyon szépen megállja a helyét azt csinálja amit kell nem is baj hogy nem segit annyit a támadásban!La Pulga írta:Szerintem is Touré nagyon jó vétel volt!
szerintem jó hogy igy van a neve egyébként is nem mindegy?nem azt fogjuk nézni...mypeter írta:igen ő kérte így! Touré akart lenni, de nem akarta magát összekevertetni.... Még az elején, amikor számot választott, akkor nyilatkozta
Gondolom ő döntötte el hogy így legyen a mezénvarga tamás írta:A Skóciába utazó csapat-névsorban úgy szerepel, h Touré Yaya. Tudom, h a mezén is így van a neve, de ettől ő még: Yaya Touré. Szerintem értelmesebb lenne, így szerepeltetni. Szerintem.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6569el fuero írta:Én ezt nem értem! Most akkor adott h 2001-ben igazolt a Beverenhez(70 meccset játszott). 2003ban eligazolt a Metalurghoz, de miért csak 2004-től van írva a wikipedián? Mit csinált 2003 és 2004 között? Nem tudja vki véletlenül a pontos eligazolását(csak kiváncsiságGauchomester írta: Bocs, azt hiszem, javítanom kell. 2003-ban került a Metalurg csapatához, ám némi igazság Tamás hozzászólásában is volt, hiszem játszott a Donyeck-ben, csak nem a Sahtarban, hanem a Metalurg Donyeckben![]()
). Lehet h télen igazolt!?De ez nem hiszem h magyarázat lenne, mert fél év alatt sok az a 33 meccs amit letolt ukrajnában, mert már 2005 őszét az olympiakoszban kezdte.
Poirot kell a rejtély megfejtéséhez![]()
Én ezt nem értem! Most akkor adott h 2001-ben igazolt a Beverenhez(70 meccset játszott). 2003ban eligazolt a Metalurghoz, de miért csak 2004-től van írva a wikipedián? Mit csinált 2003 és 2004 között? Nem tudja vki véletlenül a pontos eligazolását(csak kiváncsiságGauchomester írta: Bocs, azt hiszem, javítanom kell. 2003-ban került a Metalurg csapatához, ám némi igazság Tamás hozzászólásában is volt, hiszem játszott a Donyeck-ben, csak nem a Sahtarban, hanem a Metalurg Donyeckben![]()
Bocs, azt hiszem, javítanom kell. 2003-ban került a Metalurg csapatához, ám némi igazság Tamás hozzászólásában is volt, hiszem játszott a Donyeck-ben, csak nem a Sahtarban, hanem a Metalurg Donyeckbenel fuero írta:A Beverentől 2004-ben került a Metalurg gárdájához. Ahol egy évet játszott utána került az olympiakoshoz...varga tamás írta:Marci bemutatása nagyon korrekt, de szerintem két helyen egy picit hibádzik. Egyrészt nem a Metalurg, hanem a Sahtar Donyevk labdarúgója volt, és csak egy félévet játszott Ukrajnában. Legalábbis én így néztem az interneten, de elképzelhető, hogy tévedek. Ha így van, akkor bocsi.
Nagyon színvonalas a bemutatás, örömmel olvastam.
A Beverentől 2004-ben került a Metalurg gárdájához. Ahol egy évet játszott utána került az olympiakoshoz...varga tamás írta:Marci bemutatása nagyon korrekt, de szerintem két helyen egy picit hibádzik. Egyrészt nem a Metalurg, hanem a Sahtar Donyevk labdarúgója volt, és csak egy félévet játszott Ukrajnában. Legalábbis én így néztem az interneten, de elképzelhető, hogy tévedek. Ha így van, akkor bocsi.
Nagyon színvonalas a bemutatás, örömmel olvastam.