Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lesz rossz védelem! Milito kis idő és kezdő lesz majd!Primitive írta:Nagyon örülök, h Thuram felépült.. Azért, így biztosabb lesz a védelmünk!
Abidal.......Thuram.........Marquez..........Zambi
Csak Oleguer ne kezdjen....[/list]
Tök mind1,hogy felépült-e,Oleugernek sztem bérelt helye van a kezdő 11-ben.noname írta:Ha tényleg felépült, akkor a tipjjátékban vissza kell írjam megint a 0-3-at.
3-1 vagy 1-3?noname írta:Én nem is sírok, csak tippjátéban a 3-0-t átírtam 3-1-re.ozsimiki írta:Istenem ne aggódjatok máááár,kész vagyok!
Kérdem én,mennyit ér a csapatunk,ha egy ember,Oli jelenléte miatt nem képes legyűrni egy Racingot![]()
![]()
![]()
Szóval ne sírjunk már ennyit...
Én nem is sírok, csak tippjátéban a 3-0-t átírtam 3-1-re.ozsimiki írta:Istenem ne aggódjatok máááár,kész vagyok!
Kérdem én,mennyit ér a csapatunk,ha egy ember,Oli jelenléte miatt nem képes legyűrni egy Racingot![]()
![]()
![]()
Szóval ne sírjunk már ennyit...
Úgy legyen!Slither írta:Nem kell azért annyira félni, Oli középen nem olyan rossz, ott nem fog annyira meglátszodni a lassusága.
Őszintén remélem hogy a védelemnek nem lesz sok dolgaGame90 írta: Már előre félek..![]()
Tudjuk, hogy Oleguer milyen... Marquez meg tavaly nem volt valami magabiztos hátulDe ilyen védelemmel is verjük a Racingot.
Már előre félek..Lord Dragon írta:Valszeg Marquez-Ole lesz középen