Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Very optimistic......Demonhunter írta:Eto'o 20000000 gólt fog lőnni!
Csak arra nem gondoltatok, h csak a spanyol rajtol most, (olasz?) de a többi már letudott 1-2 fordulót...salas9 írta:Ebben én is egyetértek Cruyff!cruyff írta:Ez a válogatott forduló megint betett nekünk. Napokkal a bajnokság rajtja előtt Eto'o még Japánban fog játszani. Thuram megsérült a francia válogatotban....A francba ezekkel a meccsekkel! A Barca helyében én egész egyszerűen nem engedném el őket a válogatotthoz. Itt keresik a nagy lét, itt kell bizonyítaniuk! Barátságos meccsekre nem ngedném el őket! Pláne most.....
4 nappal a bajnoki nyitány előtt válogatott meccseket rendezni...
HÜLYESÉG!!!
Ebben én is egyetértek Cruyff!cruyff írta:Ez a válogatott forduló megint betett nekünk. Napokkal a bajnokság rajtja előtt Eto'o még Japánban fog játszani. Thuram megsérült a francia válogatotban....A francba ezekkel a meccsekkel! A Barca helyében én egész egyszerűen nem engedném el őket a válogatotthoz. Itt keresik a nagy lét, itt kell bizonyítaniuk! Barátságos meccsekre nem ngedném el őket! Pláne most.....
Nincs vígasztalós szmájli az Eurobarcánkilibarca írta:Pedig sikerült "okoskodni"Gio = Giovanni Dos Santos
Thuram meg az utolsó meccsen talán ,de hétvégéig felépülhet remélem fel is fog mert akkor Olegert
megelőztél Mihu
Pedig sikerült "okoskodni"Demonhunter írta:Nem akarok megint "okoskodni" de Gio már nem a Feyenoordban játszik?Bodi írta:Na mostmár Gio se játszhat az első fordulóban.
Pedig nagyon kíváncsi vagyok,hogy mire megy majd a bajnokságban,meg hogy Rijkaard mennyi időket ad majd neki.
Az a baj,hogy valószínűleg még csak elsőszámú csere sem lesz,mert elsőként gondolom mindig a négyes éppen padozó tagja fog bejönni.
Amita Van Bronckhorst elment azóta már Dos Santost hívjuk így mert ő is Giovanni és így lett a beceneve GioDemonhunter írta:Nem akarok megint "okoskodni" de Gio már nem a Feyenoordban játszik?Bodi írta:Na mostmár Gio se játszhat az első fordulóban.
Pedig nagyon kíváncsi vagyok,hogy mire megy majd a bajnokságban,meg hogy Rijkaard mennyi időket ad majd neki.
Az a baj,hogy valószínűleg még csak elsőszámú csere sem lesz,mert elsőként gondolom mindig a négyes éppen padozó tagja fog bejönni.
Nem akarok megint "okoskodni" de Gio már nem a Feyenoordban játszik?Bodi írta:Na mostmár Gio se játszhat az első fordulóban.
nah jo hagyjuk de azé nincs harag ugye?Demonhunter írta:mrmonster írta:??Demonhunter írta:Milito és Marqez inkább a védelem előtt szokott játszani a két belső Thuram És Oleguer lesz me Oleguer Riij kedvence.
Milito mint középpályás? Mikor láttál ilyet?![]()
![]()
Nem középpályás hanem söprögető te!
És nem okoskodok!És igazad van nem vok régóta Barca drukker csak két éve!
Hát ha egy egy meccsen nem is áll be szerintem azért minden 2. meccsen fog játszani!Bodi írta:Na mostmár Gio se játszhat az első fordulóban.
Legyen elég ha nem rúg öngólt!La Pulga írta:Remélem az egész meccset végig támadjuk,aztán nem kell védekezni!![]()
Reméljük,hogy Oleguer nem lesz most olyan rossz.Csak,ne kapjon pirosat és akkor jó volt a teljesítménye!