Belletti
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Furcsa érzések kavarognak bennem. Egyrészt megértem, mert itt kevés játéklehetősége lett volna - bár, a cselziben sem biztos, hogy több lesz. Másrészt: nagyon sajnálom, sokat köszönhetünk Neki - a BL-döntőn túl is. Egy állatira rendes, csupaszív játékos, igazi csapatember volt, nagy kár érte. Nem szbadott volna elengedni, ez hiba a vezetőség részéről. Rá nagyobb szükségünk lenne, mint Olira.
Mindenesetre, sok sikert, sok játéklehetőséget, kevesebb sérülést. Adios, Amigo!
Búcsúzom Tőled, Juliano!
Mindenesetre, sok sikert, sok játéklehetőséget, kevesebb sérülést. Adios, Amigo!
Búcsúzom Tőled, Juliano!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Csak egy aprobb műtéti beavatkozás kéne és tiszta olyan!Mihu írta:Hát ez lesz az év vicce komolyan mondomÁdám02 írta:Mér pedig még a termete is hasonló sokat fut fel cselez alig hibázik...![]()
![]()
Főleg az arcszerkezete hasonlít Dani Alvesére
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Mér pedig még a termete is hasonló sokat fut fel cselez alig hibázik...Mihu írta:Hát én Oleguerben nem igen látom Dani AlvestCapon írta:Nem tudtátok? Zabrotta, D. Alves lessz a két szélsőnk.

- Mihu
- Director del Fútbol
De én amúgy nem értem ezt a kifejezést hogy a VEZETŐSÉG....ide nekem beletartozik az elnök, a gazdasági igazgató, az átigazolásokért felelős emberke....Rijkaard meg Neeskens nekem nem tartozik ide....Nekik csak kikérik a véleményüket de nem ők döntenek....Tehát nem hinném hogy Laporta vagy Soriano döntött úgy hogy Belletti sportszakmailag rosszabb mint OleguerGauchomester írta:Hát egy kicsit bánt hogy a Chelsea-be ment, mert nagyon fura lesz kék mezben látni....de megértem hogy így dönött, ha egyszer nem számítanak rá...
A vezetőség meg megint elmehet a búsba, Oleguert hagyni Zambrotta cseréjének...

itt jó a vezetőség! ez az egyetlen hibájuk!de lehet h végzetesGauchomester írta:Hát egy kicsit bánt hogy a Chelsea-be ment, mert nagyon fura lesz kék mezben látni....de megértem hogy így dönött, ha egyszer nem számítanak rá...

-
- Capitá del Barça
Én szerettem nagyon Belle-t.Sok sikert neki!
De nem tudom mért nem maradhatott ő csere jobb-beknek

De nem tudom mért nem maradhatott ő csere jobb-beknek

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hát egy kicsit bánt hogy a Chelsea-be ment, mert nagyon fura lesz kék mezben látni....de megértem hogy így dönött, ha egyszer nem számítanak rá...

- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
Köszönjük BÉLA!!!
Sok sikert!!!

Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
- Mihu
- Director del Fútbol
Köszönjük neked Párizst. Azt a gólt soha életemben nem fogom elfelejteni. Nekem szimpatikus játékos volt de így hogy a Chelsea-be ment így már annyira azért nem csípem
Az meg úgylátom azért mindenkit érzékenyen érintett a cikkben hogy Oleguert szánják cserének
Hát ez tényleg vicc
Sok sikert Belletti... csak ne kerüljünk össze a Chelsea-vel a BL döntőben

Sok sikert Belletti... csak ne kerüljünk össze a Chelsea-vel a BL döntőben

Sok sikert neki, köszönet az eddigiekért! Amúgy Renom-ot nem Zambi cseréjeként kéne játszatni, mert középső védőként talán nem akkora katasztrófa, de szélsőként: kudarc.
Amúgy meglepett, hogy a Cselszki-be megy.
Amúgy meglepett, hogy a Cselszki-be megy.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Sajnálom Bellettit, hogy elmegy, nekem nagyon szimpi kis játékos volt... Dehát, jobb lesz ez így neki is, hiszen valóban nem sok lehetőséget kapott volna(nálam azért Zambinak ő a cseréje, és nem Oleguer
). Köszi a BL győzelmet Belletti, sok siekrt Londonban..!

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Én nagyon bízok benne, hogy Olmó jön...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Köszönjük a 3 évet és a BL-győzelmet Juliano! Azt hozzá kell tenni, hogy jövőre lejárt volna a szerződése, tehát csak most vagy legkésőbb télen lehetett volna pénzt látni belőle. Azért én bízom benne, hogy Zambrotta mögé jön egy jobbekk, mert ennyire nem lehet vak Rijkaard, hogy látja Oleguernek nem megy a szélen!