Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hali!gnorbert írta:Zoli!
Te megoldod a lejövetelt, Bercy jön, tehát Ő hozza Zsoltit.
Melkor & Marci együtt jönnek (mint a jótestvérek)
Szundinak megígértem hogy hozom, velem jön még Dopi és (ha jön) Dezső...
Ez eddig 8 fő, Tibi gondolom saját verdával jön + én = 10...
köszi bercy!! ott leszekBercy írta:Kedves Egybegyültek!Ede72 írta:Uraim!
Elnézést a tudatlanságomért, de világosítsatok már fel légyszi szombaton hol és mikor van a fórum foci??
kell-e vinni kaját piát mi ilyenkor a szokás?? én még sosem voltam...köszi előre is
2007.08.25.-én fórumtalálkozóval egybekötött fórumfoci veszi kezdetét az Orczy kertben található műfűves focipályán.
A lényege, hogy tudjatok a nevek mellé arcokat is párosítani ( megjegyzem aki még nem látta Csongort az gondolkozzon el rajta, hogy meg akarja-e ismerni...) ismerkedni és világraszóló barátságokat kötni.
Mivel "hagyomány", hogy a fórumválogatott mérkőzik a HFCB-velí, így ez most sem lesz másképp.
Szóval a lényege, hogy szombaton 14:30-tól 17:30-ig focizunk a fórumválogatottal. (mint ahogy haze megjegyezte a baráti focit is lehet komolyan venni ) Utána mindenkinek kedve szerint lehet a többi emberkével maradni, később pedig valami étteremben folytatják tovább a mulatozást pizza, sör, rövid, stb, stb kiséretében.
Röviden ennyi lenne...