Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja de tök mind1 h ki hányasban játszik...Mr. Master írta:---------------10-------------bouba írta:Lionel85 írta:Szerintem a kettes inkább a jobbekhez
---------------1-------------
2----------4--------5-----------3
7---------6--------8-----------11
-----------10-----9---------------
szerintem![]()
amúgy mikor játszik milito?
14----------24--------9-----------7
77---------16--------13-----------33
-----------2-----3---------------
Szerintem meg ez a legjobb![]()
Nemtökmindegy![]()
Főleg a mai futballban, ahol minden jobbek a 11est húzza magára...
---------------10-------------bouba írta:Lionel85 írta:Szerintem a kettes inkább a jobbekhez
---------------1-------------
2----------4--------5-----------3
7---------6--------8-----------11
-----------10-----9---------------
szerintem![]()
amúgy mikor játszik milito?
OFF:MQuC írta:OFF ...Főleg Bergkamp után volt kicsit furcsa...de pl. amikor Gallast megkapta a 10-es mezt, kicsit furcsán néztem rá. Bár a 12-es se rossz Militónak.
Lionel85 írta:Szerintem a kettes inkább a jobbekhez
De ennek most volt vmi alapja, vagy csak úgy?fcjoc írta:csak hogy legyen egy kis izgalom a végérelionelmessi19 írta:he?![]()
(átigazolásiszezon)
csak hogy legyen egy kis izgalom a végérelionelmessi19 írta:he?![]()
Nem sok.. de az inkább illik sztem is egy középső védőhöz.Sharkinho írta:Ennek mi jelentősége vanZozzy 5 írta:Így, hogy elment Béla, Milito megkaphatná a kettest...![]()
he?fcjoc írta:Az Alves-é leszZozzy 5 írta:Így, hogy elment Béla, Milito megkaphatná a kettest...![]()
Az Alves-é leszZozzy 5 írta:Így, hogy elment Béla, Milito megkaphatná a kettest...
Ez elég gyerekes Tamás. Csak magadat minősíted azzal, hogy megint egy olyan embert fikázol le, aki sokkal többre vitte nálad. "Vérünket szívja", lexarja a fejünket"...Ugyanmár. Azt hozza amit tud, az ittléte többek között Franknek és a vezetőségnek köszönhető. De Te minden lehetséges alkalommal lehordot a sárgaföldig. Mi értelmevarga tamás írta: Miért ne bánthatnánk? Megérdemli. A 'vérünket szívja', az idegrendszerünkkel játszik, lexarja a fejünket, szívinfarktusba kerget minket. Ennyit kötelező elviselnie - innen a távolból. Hülye majom.
Nézz át az Oleguer topicba, és megérted mire gondolokvarga tamás írta:Miért ne bánthatnánk? Megérdemli. A 'vérünket szívja', az idegrendszerünkkel játszik, lexarja a fejünket, szívinfarktusba kerget minket. Ennyit kötelező elviselnie - innen a távolból. Hülye majom.
Miért ne bánthatnánk? Megérdemli. A 'vérünket szívja', az idegrendszerünkkel játszik, lexarja a fejünket, szívinfarktusba kerget minket. Ennyit kötelező elviselnie - innen a távolból. Hülye majom.Lord Dragon írta:off Na nem bántjuk Presast, mert BALHÉ lesz/off
Egyébként szerintem 1000% a Puyol - Milito kettős, ha felépül Puyol, csere pedig Thuram.