Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amikor én válaszoltam akkor még az volt, vagyis amikor leírtad akkor méginkább ott volt az aktuális oldalon.Zozzy 5 írta:De amikor én írtam, akkor már nem az volt az első oldalSlither írta:Az aktuális oldal alján ott volt reggel.![]()
Az aktuális oldalon visszanézem, de azért oldalakon keresztül nem fogom keresgélni, hogy volt-e márSlither írta:Már rég volt. Télleg visszaolvashatnátok néha, legalább az oldal aljáig. És ez nemcsak neked írom Zozz.Zozzy 5 írta:YakubuEverton
a liverpoolba eltünni igazolnakBarcaforever írta:Gondolkodtam, ma Németh Krisztiánon, és annyira nem látom jónak, h pont a Liverpoolba ment.![]()
Nehogy eltűnjön mint a sok magyar futballista, akik fitalon kiigazoltak, pont nem érdekelte senki, h mi van velük aztán a végén meg kullogtak vissza az NB1-be.De ne legyen igazam.
Nagyon sajnálom hogy télleg nem sikerült akkora karriert befutnia .. de azért az a mez sem véletlen van rajta ami a képen látható
Azét a mi keretünkkel nem hasonlítható össze.A Sevilla nem rendelkezik rossz kerettel de ők igazán csapatként jók.SzerintemÁdám02 írta:Nem lesz azért könnyű dolgunk sevilla nagyon ott lesz sajnos nagyon jó a csatársora a védők se rosszak hát nem tudom...![]()
reallal szerintem nem kell számolni leépítették magukat...