Élő közvetítések 07/08
most lőtt egy fölét a racing
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elég angy szégyen lenne megint egy 0-0al kezdeni mint két éve, bár akkor legalább végig támadtunk az Alaves ellen.

in to exile
- salas9
- Entrenador del Barça
Ne vitázzatok,inkább szurkoljatok,hogy minnél előbb meglegyen az első gólunk!!!vaLe5 írta:Jó bazeg ha az 1. percbe rugják , és én most jöttem akkor honnan a francból tudjam?fcjoc írta:Könyörgöm... Te olvasod a fórumot vagy csak nézed?? Ha gól lenne akkor már rééég írták volna vagy ezrenvaLe5 írta:Mennyi az állás???Lécci irjátok meg.
Ui:Kösz a linket de nem tom felraknio a cuccot mer azt irja nem létezik.omg
FORZA BARCELONA

na most már én is látom a mecsset a sopcast-on
nincs mit. tegnap a mi meccsünk második félidejét is a Canal adta. az stabilabb, én azt javaslom... csak a szünetig offline volt..Köszi
Ezen lehet követni
Én a canal digitalt választottam
-
Nehogy már neked álljon feljebb!
Talán egy kicsit körül kellene nézni, nem?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2007.08.26. 20:18:13-kor.
in to exile
vaLe5 írta:Jó bazeg ha az 1. percbe rugják , és én most jöttem akkor honnan a francból tudjam?fcjoc írta:Könyörgöm... Te olvasod a fórumot vagy csak nézed?? Ha gól lenne akkor már rééég írták volna vagy ezrenvaLe5 írta:Mennyi az állás???Lécci irjátok meg.
www.livescore.com
például...
Deportivo0-3Almería 

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Jó bazeg ha az 1. percbe rugják , és én most jöttem akkor honnan a francból tudjam?fcjoc írta:Könyörgöm... Te olvasod a fórumot vagy csak nézed?? Ha gól lenne akkor már rééég írták volna vagy ezrenvaLe5 írta:Mennyi az állás???Lécci irjátok meg.

Könyörgöm... Te olvasod a fórumot vagy csak nézed?? Ha gól lenne akkor már rééég írták volna vagy ezrenvaLe5 írta:Mennyi az állás???Lécci irjátok meg.
Ui:Kösz a linket de nem tom felraknio a cuccot mer azt irja nem létezik.

-
- Entrenador del Barça
Köszi
Ezen lehet követni
Én a canal digitalt választottam
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ha nem nyerünk, eláshatjuk magunkat. És nem érdekel a mai cikk, hogy Santanderben nem győztünk mindig, meg ilyen a mérleg. Egy bajnokságra törő Barcelonának Santanderben KÖTELEZŐ a győzelem, ha nem, akkor Frank elmehet. Már régen mennie kellett volna. Mikor akar cserélni, ha már égünk?
Győzike válik
Most mondták másik tévénn 

-
Minek írjátok le kétszer-háromszor ugynazt?takivini írta:titi melegít!

in to exile
-
- Capitá del Barça
EZAZ!!!!!!!!!Nem tom ho Riij mit mondott nekik de vmi jot biztos.sasi1 írta:Iniesta megint... mellé. Most nyomunk
-
- Barça C
Valaki nem tudja, hogy melyik az a progi, ami beállítja p2p-nél a küldött és fogadott csomagok sebességét, így jobb képminőség érhető el/nem szaggat a kép??? Valami speed van a nevében, arra még emlékszem
Iniesta megint... mellé. Most nyomunk