Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ez az idény is olyan lesz, mint tavaly, nyáron radikális változások kellenének, érkezhetne Alves, Wenger, Fabregas, Kaka megnőne Krkic és Dos Santos, hozhatnánk ég két belső védőt és mondjuk egy jobbfajta védekező középpályást, mondjuk Poulsent.Belletti írta:ha frank meccs talán wenger jön, vagy rossz ötlet.?
nekem is ugyanez...élvezhetetlen, talán ha feldobod a 29995 linkjét...Lionel85 írta:Nekem is, hol 80%-on pufferel, hol 19-en...lionelmessi19 írta:Dettó.. de legalább a 7117 jó, csak akad nagyon.Lionel85 írta:Nekem azt írja hogy The sop address is not valid...
Egy racingot a barca B-csapatának is ütnie kellene, nem pedig az "állítólag de jól igazoltunk a nyáron-Barcelonának". Elhiszem, hogy odavagy Rijkaardért, de jó lenne ha mindenkinek felnyílna a szeme: eljött a színvallás ideje! Tovább nincs mit halogatni, magyarázgatni, mellébeszélni. Ha nem nyerünk, arra emberileg elfogadható magyarázat csak egy lehetséges: Frank távozása, de nagyon gyorsan. Még időben vagyunk.lionelmessi19 írta:Lehet, hogy fogalmunk nincs, mi történik, és egyáltalán nem Rijkaard hibája?varga tamás írta:Az az érzésem, hogy rossz érzésem van. Nem lesz meg itt ma este a győzelem. A leírtak alapján szánalmasak vagyunk. Lehet, hogy Frankie nem tanult?