Persze hogy beidul de jó lenne azért nyerni az első fordulóba!fcjoc írta:Persze Mr.Masteradjuk el az egész csapatot és még a csapat nevét is változtassuk meg.. nyugi! 1. meccs .. majd beindul a gépezet

Persze hogy beidul de jó lenne azért nyerni az első fordulóba!fcjoc írta:Persze Mr.Masteradjuk el az egész csapatot és még a csapat nevét is változtassuk meg.. nyugi! 1. meccs .. majd beindul a gépezet
Halálosan komolyan mondom, kedvenceink, sztárok, stb., de ha nem tudunk a egújulás útjára lépni, akkor úgy fogunk járni, mint a madrid és tiszavirág életű fellángolásnak lehettünk szemtanúi, amikor BLt nyertünk...Vito írta:most ugye viccelsz?Mr. Master írta:Ha ez az idény is olyan lesz, mint tavaly, nyáron radikális változások kellenének, érkezhetne Alves, Wenger, Fabregas, Kaka megnőne Krkic és Dos Santos, hozhatnánk ég két belső védőt és mondjuk egy jobbfajta védekező középpályást, mondjuk Poulsent.Belletti írta:ha frank meccs talán wenger jön, vagy rossz ötlet.?
Mindenáron mehetne Rijkaard, Ronaldinho, Eto'o, Deco, Thuram, Marquez, Motta, Edmilson, Gudjohnsen, Ezquerro, Zambrotta
Elég radikális, de sikerre éhes csapat kell, és az ízig vérig katalánok azok, akiket nem szabadna eladni és a saját nevelésűeket, Valdes, Puyol, Oleguer, Xavi, Iniesta, MEssi, Krkic, Dos Santos, Motta a szabályt erősítő kivétel, mindenki más pótolható
és tavalyelőtt és azelőtt és azelőtt mit nyert Sir Alex?varga tamás írta:Sir Alex, ha jól tudom, a tavalyi idényben bajnokságot nyert a MU-val. De ha rosszul emlékszem, javíts ki! Frankie mit nyert a tavalyi idényben? Sok bosszúságot nekünk. És engem nem érdekel, hogy csak az első meccs: egy könnyű ellenfél otthinában nem győzni - a tavalyi idényt jutattja eszembe. Neked nem?Vito írta:Tamás! az első 3 forduló tudatában Fergussont is el kellett volna zavarni?
most ugye viccelsz?Mr. Master írta:Ha ez az idény is olyan lesz, mint tavaly, nyáron radikális változások kellenének, érkezhetne Alves, Wenger, Fabregas, Kaka megnőne Krkic és Dos Santos, hozhatnánk ég két belső védőt és mondjuk egy jobbfajta védekező középpályást, mondjuk Poulsent.Belletti írta:ha frank meccs talán wenger jön, vagy rossz ötlet.?
Mindenáron mehetne Rijkaard, Ronaldinho, Eto'o, Deco, Thuram, Marquez, Motta, Edmilson, Gudjohnsen, Ezquerro, Zambrotta
Elég radikális, de ha máshogy nem kell, sikerre éhes csapat kell, és az ízig vérig katalánok azok, akiket nem szabadna eladni és a saját nevelésűeket, Valdes, Puyol, Oleguer, Xavi, Iniesta, MEssi, Krkic, Dos Santos, Motta a szabályt erősítő kivétel, mindenki más pótolható
Sir Alex, ha jól tudom, a tavalyi idényben bajnokságot nyert a MU-val. De ha rosszul emlékszem, javíts ki! Frankie mit nyert a tavalyi idényben? Sok bosszúságot nekünk. És engem nem érdekel, hogy csak az első meccs: egy könnyű ellenfél otthinában nem győzni - a tavalyi idényt jutattja eszembe. Neked nem?Vito írta:Tamás! az első 3 forduló tudatában Fergussont is el kellett volna zavarni?
Ne vitázzatok,inkább szurkoljatok,hogy minnél előbb meglegyen az első gólunk!!!vaLe5 írta:Jó bazeg ha az 1. percbe rugják , és én most jöttem akkor honnan a francból tudjam?fcjoc írta:Könyörgöm... Te olvasod a fórumot vagy csak nézed?? Ha gól lenne akkor már rééég írták volna vagy ezrenvaLe5 írta:Mennyi az állás???Lécci irjátok meg.
Ui:Kösz a linket de nem tom felraknio a cuccot mer azt irja nem létezik.omg