vaLe5 írta:Boixos írta:hát ha csak annyira futja, mint amennyire tegnap (és az egész tavalyi szezonban) tellett tőle, akkor érdemes lenne meghallgatni egy kellemes ajánlatot érte. semmi szükség sincs sztem arra, h milliókért tartson a Klub egy életunt megasztárt. de mindenképpen az lenne a legjobb, ha összeszedné magát, és remélem, erre nem ötvenéves koráig kell majd várnunk...
Ha tavaj nincs 4. ek lettünk volna...
Én elhiszem hogy mikor nem volt Eto'o meg Messi akkor ő hozta a gólokat de
1. Az életben akármennyire teccik vagy nem teccik, nincs HA. Ilyen alapon mondhatnám hogy ha nincs R10 tavaly akkor Eto'o és Messi se sérül le mert Eto'o akkor nem járt volna a bal oldalon és nem adta volna azt a passzt amiben megsérült, Messit meg nem rúgta volna le a védő....
2. Ha Ő nem lett volna akkor lett volna más
3. A tavaszi szezonban ha nem lett volna akkor lehet hogy most bajnoki címvédőként futhatnánk neki az idénynek
Szóval én osztom Boixos véleményét. Én már mondtam régebben is hogy adni kell neki még egy félévet és ha továbbra is így játszik akkor Decemberben el kell vele beszélgetni NAGYON KOMOLYAN...és ha az sem segít akkor akármennyire is fáj de nyáron el kell adni.

De akkor meg attól félek hogy a környezetváltás jót tesz neki és újra régi fényében csillogna