Nem igazság...
www.livescore.comkralo írta:sziasztok! Senki se közvetít? azt hittem ez is úgy lesz mint a bajnokikon! de senki sehol! azt a [auto_cenzúra] viasat3-ot is kódolták!így nem tom nézni sehol!
99, BL döntő, Nou Camp......FIGO 2 írta:egyébként az angolok mindig összszarják magukat a nagy stadionokba....soha nem érnek el eredmény a BL-ben, az utóbbi években
Szegéény... Nem lennék a helyedben. Kerestem neked kicsit, hátha találok vmi netes csatornát, de nem találtam. Nézegesd a http://www.streamgportal.tk-t hátha az 1ik adja. Hátha lex 1 kis szerencséd.Rapika írta:Én -10 fokban is nézném,csak nézzem!!![]()
![]()
Tudnátok adni linket ,ahol esetleg lehet nézni a meccset a neten?
Én -10 fokban is nézném,csak nézzem!!Enrique írta:Elküldött a mutterom a nappaliból, szal akkor itt, a hideg szobámban nézem majd a meccset.![]()
Pfff... 18 perc...
kösz.Cooltiszo írta:Norbinak hívják a macskáját asszem( de lehet hogy a kutyáját).
Én is ezt mondom...Badi írta:én nem szeretem, amikor megmondjátok mikor mi lesz, ez ilyen "madridista szokás -> semmi értelme
én nem szeretem, amikor megmondjátok mikor mi lesz, ez ilyen "madridista szokás -> semmi értelmeeto írta:Jaja, igazad van bocs figyelmetlen voltam.Mr. Master írta:Rosszul tudod: valójában idegenben többet lőttek, mint mi, de az összesítés: 3-2 ide.eto írta: lehet rosszul tom de akkor továbjutnának idegenben lőtt több góllal hosszábítás nélkül
Már csak 45 perc...................
Forca Barcaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!