A Magyar Barca!

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Norbi: ugye nem te fogsz védeni? 

Még nem tudom Marci, ma estére ígértek részleteket 
Amint tudok valamit, természetesen felteszem ide azonnal

Amint tudok valamit, természetesen felteszem ide azonnal

- Marci
- Capitá del Barça
"Utazás Barcelonába" Kupa
1. Szundi
2.
3.
4.
5.
6. Dopi
7.
8. gnorbert
9. Zsolti
10. Tibi
11.
12. Haze71
13.
13+1.
Tibinek jó a szombat! Nekem és Melkornak még egy kicsit bizonytalan. Hány órakor lesz?????
Más: csütörtökre van kapus!
1. Szundi
2.
3.
4.
5.
6. Dopi
7.
8. gnorbert
9. Zsolti
10. Tibi
11.
12. Haze71
13.
13+1.
Tibinek jó a szombat! Nekem és Melkornak még egy kicsit bizonytalan. Hány órakor lesz?????
Más: csütörtökre van kapus!
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
1. Szundi
2.
3.
4.
5.
6. Dopi
7.
8. gnorbert
9. Zsolti
10.
11.
12. Haze71
13.
13+1.
Scorpion
Marci
Tibi
Dezső
Melkor
NagyPé
Bercy
Silvanus
Superlama
1. Szundi
2.
3.
4.
5.
6. Dopi
7.
8. gnorbert
9. Zsolti
10.
11.
12. Haze71
13.
13+1.
Scorpion

Marci

Tibi

Dezső

Melkor

NagyPé

Bercy

Silvanus
Superlama
Még ha ez így menne hogy időben leadtuk meg minden. Akkor Azokat selejteznék a kalapból akik késtek, sőt akkor már nem fogadtak volna el limiten felüli nevezéseket sem...szóval ebben sajnos nem bízhatunk.
1. Szundi

2.
3.
4.
5.
6. Dopi
7.
8. gnorbert
9. Zsolti
10.
11.
12. Haze71
13.
13+1.
Scorpion
Marci
Tibi
Dezső
Melkor
NagyPé
Superlama
Bercy
Silvanus - tuti nem tud jönni
1. Szundi

2.
3.
4.
5.
6. Dopi
7.
8. gnorbert
9. Zsolti
10.
11.
12. Haze71
13.
13+1.
Scorpion

Marci

Tibi

Dezső

Melkor

NagyPé

Superlama

Bercy

Silvanus - tuti nem tud jönni
Ha csak ezen múlna...
Sajnos a kapus akit hozni akartam nem ér rá most szombaton, és ez elég komoly érvágás...
Sajnos a kapus akit hozni akartam nem ér rá most szombaton, és ez elég komoly érvágás...

-
- Entrenador del Barça
Hát megdöbbenve olvasom,hogy milyen szánalmasak a szervezők
Nekem is kötött programom volt a barátnőmmel, most le kell mondanom,de szerencsére megértő
Tehát NE KOCKÁZTASSUNK,hanem induljunk el most,mert amilyen szerencsétlenek vagyunk,minket emelnek ki!

Nekem is kötött programom volt a barátnőmmel, most le kell mondanom,de szerencsére megértő

Tehát NE KOCKÁZTASSUNK,hanem induljunk el most,mert amilyen szerencsétlenek vagyunk,minket emelnek ki!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Nekem mindegy. Csak időbe döntsük el. Kapus kell...
-
- Director del Fútbol
Nekem biztos nem jó ez a szombat!!! Vasárnap talán, de azt is úgy oldanám csak meg, ha mindenki másnak is jó, nem kezdem már most lemondani a programjaimat... SAJNÁLOM! És ez így valóban nem korrekt!!!
"Més Cuen un Club"
Részemről nincs akadálya, nyerünk és mindenki bekaphassa.
Amúgy meg tipikus szervezői mentalitás hogy időn túl is elfogadnak nevezéseket, hiába ha valaki valakinek a valakije...

Na emberek!
Komoly - és rossz - hír van.
Beérkezett, és elfogadásra került a nevezésünk DE!
Ahogy előtte gondoltam a Bp-i selejtezőkre jóval több nevezés érkezett, mint a lehetséges 48, így elkezdték szétszórni az arra érdemes csapatokat.
Mi kaptunk egy ajánlatot, hogy a MOST HÉTVÉGI szombati TATAI selejtezőben játszhatunk ha akarunk.
Méghozzá nem 4 csapat/csoport lesz itt, hanem 3 csapat/csoport (Pest megye régióba ugyanis kevesebb nevezés érkezett), azaz két csapatot kell legyőznünk hogy továbblépjünk a hatba (aztán a háromba)...
Részlet a versenykiírásból:
"A nevezett csapatokat maximális jelentkezés esetén 12 db négyes csoportba sorsoljuk (ez lenne 12 db 3-as csoport a négyes helyett). A csoporton belül mindenki játszik mindenkivel.
A csoportgyőztesek ezt követően, az előre megadott ágakon, egyenes kieséses rendszerben játszanak tovább, először a hat közé jutásért, majd a következő körben a három közé jutásért. Az így kialakult három csapat - sorrendiség eldöntése nélkül - jut tovább a torna döntőjébe."
Tulajdonképpen 4 győzelemmel már a 16 csapatos döntő résztvevői lehetnénk.
A budapesti selejtező a következőképpen alakul:
Max. 48 csapat nevezhet.
Mivel sokkal több nevezés van (sőt, az aug. 22-i határidő ellenére még most is fogadnak el nevezéseket
ne kérdezzétek miért...), valaki ki fogja cincálni belőle x csapatnak a nevezését véletlenszerűen egészen addig, míg 48 nem marad
Így akár az is előfurdulhat (ha nincs szerencsénk) hogy minket is kiemelhetnek a és akkor b@szhatjuk, el sem indulhatunk...
Tehát: vagy elfogadjuk a most szombatot, vagy (szerencsétlen esetben kikapnak a kalapból és...) lehet hogy nem is indulhatunk. Annak ellenére hogy mi pontosan, és időben leadtuk a nevezést.
Korrekt...

Komoly - és rossz - hír van.
Beérkezett, és elfogadásra került a nevezésünk DE!
Ahogy előtte gondoltam a Bp-i selejtezőkre jóval több nevezés érkezett, mint a lehetséges 48, így elkezdték szétszórni az arra érdemes csapatokat.
Mi kaptunk egy ajánlatot, hogy a MOST HÉTVÉGI szombati TATAI selejtezőben játszhatunk ha akarunk.
Méghozzá nem 4 csapat/csoport lesz itt, hanem 3 csapat/csoport (Pest megye régióba ugyanis kevesebb nevezés érkezett), azaz két csapatot kell legyőznünk hogy továbblépjünk a hatba (aztán a háromba)...
Részlet a versenykiírásból:
"A nevezett csapatokat maximális jelentkezés esetén 12 db négyes csoportba sorsoljuk (ez lenne 12 db 3-as csoport a négyes helyett). A csoporton belül mindenki játszik mindenkivel.
A csoportgyőztesek ezt követően, az előre megadott ágakon, egyenes kieséses rendszerben játszanak tovább, először a hat közé jutásért, majd a következő körben a három közé jutásért. Az így kialakult három csapat - sorrendiség eldöntése nélkül - jut tovább a torna döntőjébe."
Tulajdonképpen 4 győzelemmel már a 16 csapatos döntő résztvevői lehetnénk.
A budapesti selejtező a következőképpen alakul:
Max. 48 csapat nevezhet.
Mivel sokkal több nevezés van (sőt, az aug. 22-i határidő ellenére még most is fogadnak el nevezéseket

Így akár az is előfurdulhat (ha nincs szerencsénk) hogy minket is kiemelhetnek a és akkor b@szhatjuk, el sem indulhatunk...
Tehát: vagy elfogadjuk a most szombatot, vagy (szerencsétlen esetben kikapnak a kalapból és...) lehet hogy nem is indulhatunk. Annak ellenére hogy mi pontosan, és időben leadtuk a nevezést.
Korrekt...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gnorbert 2007.08.28. 11:52:22-kor.
-
- Entrenador del Barça
Középmezőnyben végzett a csütörtöki ellenfelünk,biztos összeszokott társaság,nem lesz egyszerű,de nyerni kell!
Tényleg legyünk ott bőven előtte,labdát hozzon valaki,bemelegíteni!
Jah és a Betonplasztikában játszik pár ismerősöm!Velük is játszunk majd(ha neveztek)!
Kapus lesz?
Tényleg legyünk ott bőven előtte,labdát hozzon valaki,bemelegíteni!
Jah és a Betonplasztikában játszik pár ismerősöm!Velük is játszunk majd(ha neveztek)!
Kapus lesz?
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Pont arra gondoltam, hogy attól nem félsz, hogy időben oda fog érniMelkor írta:Ó dehogynem! Szerintem én és Norbi fogunk elkésni, meg persze az öcsém is.

- Melkor
- Entrenador del Barça
Ó dehogynem! Szerintem én és Norbi fogunk elkésni, meg persze az öcsém is.antiimperialista írta:Szerintem attól nem félgnorbert írta:Melkor! Ott leszek időben![]()
![]()
![]()
![]()

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Szerintem attól nem félgnorbert írta:Melkor! Ott leszek időben![]()
![]()
![]()
![]()

Melkor! Ott leszek időben

Hírek beolvasása következik:
A Szerencsejáték Zrt. elfogadta a Magyar Barça csapatának jelentkezését a TOTÓ KUPÁRA
Tessék együtt mondani: juppy
1. van
2. Skorpió(n)
3. Marci
4. Tibi
5. Dezső
6. Dopi
7. Melkor
8. gnorbert
9. Zsolti
10. NagyPé
11. Silvanus
12. Haze71
13. Superlama
13+1. Bercy

Hírek beolvasása következik:
A Szerencsejáték Zrt. elfogadta a Magyar Barça csapatának jelentkezését a TOTÓ KUPÁRA

Tessék együtt mondani: juppy

1. van
2. Skorpió(n)
3. Marci
4. Tibi
5. Dezső
6. Dopi
7. Melkor
8. gnorbert
9. Zsolti
10. NagyPé
11. Silvanus
12. Haze71
13. Superlama
13+1. Bercy
-
- Director del Fútbol
Jól sikerült a szombati foci, kösz a játékot!
(Norbinak meg a bénázást a kapuban
)
(Norbinak meg a bénázást a kapuban

- Melkor
- Entrenador del Barça
Végre megvan a pontos időpont!
Tippmix Aréna öszi-tavaszi bajnokság 1. forduló:
20.05 HFCB - Graffity
Megkérek mindenkit, hogy érjen majd oda időben - legalább 20 perccel a kezdés előtt, mert pontosan szoktak kezdődni a meccsek, és a bírók senkit nem várnak meg!
A http://www.bajnoksagok.hu oldalon a holnapi naptól majd elérhető lesz a teljes sorsolás. Ugyanitt meg tudjátok nézni a Graffity tavalyi szereplését (akkor is csütörtök B pályán játszottak)!
Tippmix Aréna öszi-tavaszi bajnokság 1. forduló:
20.05 HFCB - Graffity
Megkérek mindenkit, hogy érjen majd oda időben - legalább 20 perccel a kezdés előtt, mert pontosan szoktak kezdődni a meccsek, és a bírók senkit nem várnak meg!
A http://www.bajnoksagok.hu oldalon a holnapi naptól majd elérhető lesz a teljes sorsolás. Ugyanitt meg tudjátok nézni a Graffity tavalyi szereplését (akkor is csütörtök B pályán játszottak)!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Örültem, hogy ott lehettem