2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lionel tudod mit játszottak az ujjoncok?Ha nem nézz utána ráadásul ilyen játékkal amit mutatunk nem lesznek könnyű meccsek!Demonhunter írta:Eza hozzáállas a rossz!Hogy simán nyerünk!A R.Szentendre elln is ez volt és már tudjuk a végét....Lionel85 írta:Azért Xavit se kell félteni, ugyan nem kimondottan vkp-alkat, de el tudna ott is játszani, 4 bajnoki nem a világ. Attól is függ, hogy kikkel játszunk. Ha Murciákkal, akkor nincs gond. Ha nagy meccsek jönnek, akkor már lehet.
Eza hozzáállas a rossz!Hogy simán nyerünk!A R.Szentendre elln is ez volt és már tudjuk a végét....Lionel85 írta:Azért Xavit se kell félteni, ugyan nem kimondottan vkp-alkat, de el tudna ott is játszani, 4 bajnoki nem a világ. Attól is függ, hogy kikkel játszunk. Ha Murciákkal, akkor nincs gond. Ha nagy meccsek jönnek, akkor már lehet.
Boldog születésnapot Motta!Én mondjuk nem siratnám meg ha elmenne de nem is mondom hogy menjen!Replay írta:Boldog születésnapot kivánok neki!
Továbbra is azt mondom, maradjon, saját nevelés, inkább Edmilson lépjen le.
Akkor az ellenféltől is lesznek nagyo, akik Afrika kupán lesznekLionel85 írta:Azért Xavit se kell félteni, ugyan nem kimondottan vkp-alkat, de el tudna ott is játszani, 4 bajnoki nem a világ. Attól is függ, hogy kikkel játszunk. Ha Murciákkal, akkor nincs gond. Ha nagy meccsek jönnek, akkor már lehet.
THX.Csak nehogy akkor sérülön meg valaki a védelemből...varga tamás írta:2008. január 20-február 10. között lesz, négy bajnokit hagynak ki.noname írta:Ha lesz az Afrika kupa, akkor gondolom Toure elmegy, ez szezon elején lesz, akkor leszünk bajban néhány meccsen, mert valszeg ilyen lesz a védelmünk(Puyol se biztos h 100% lesz): Thuram-Milito, előttük MarquezKár h Maduro nem jött szóba.
2008. január 20-február 10. között lesz, négy bajnokit hagynak ki.noname írta:Ha lesz az Afrika kupa, akkor gondolom Toure elmegy, ez szezon elején lesz, akkor leszünk bajban néhány meccsen, mert valszeg ilyen lesz a védelmünk(Puyol se biztos h 100% lesz): Thuram-Milito, előttük MarquezKár h Maduro nem jött szóba.
Most néztem Xavi helyett jött be yokohamába!FCB_gábor írta:szerintem nem vkp
a testalkata és az eddig lejátszott mérkőzések alapján
nekem teljesen Xavi és Iniesta utódjának tűnik, nagyon hasonlóan játszik és általában helyettük is lépett pályára
Hát ha bevethető vkp-ba lassan fel is lehetne hozni!Replay írta:Sztem vkp-féle, de pl kinaiak ellen jobb hátvédet játszott.noname írta:Crosas végülis milyen poszt.Olyan Xavi-Ini féle osztogató vagy vkp?
Sztem vkp-féle, de pl kinaiak ellen jobb hátvédet játszott.noname írta:Crosas végülis milyen poszt.Olyan Xavi-Ini féle osztogató vagy vkp?
ANK januárban lesz, addigra Puyol már bőven formába lendülhet.noname írta:Ha lesz az Afrika kupa, akkor gondolom Toure elmegy, ez szezon elején lesz, akkor leszünk bajban néhány meccsen, mert valszeg ilyen lesz a védelmünk(Puyol se biztos h 100% lesz): Thuram-Milito, előttük MarquezKár h Maduro nem jött szóba.
Crosas cserének tökéletes lenne, vagy Sylvestrét visszahozni.noname írta:Mindenesetre remélem h eladják.Kár h ő megy el és nem Milka,habár lehet h végül ő is elmegy.Nem ártana hozni valamilyen fiatal tehetséget vkp posztra, mert Touren kívül Marquez tud ott igazán jól játszani, de ő szezon elején kell majd védőnek.Én még szívesen látnám Madurot.
Ha elmegy mindkettő nem lesz gond mert ha mondjuk Marquez nem fér be hátra jó lesz Touré cseréjének de ha netán játszik akkor van gáz...noname írta:Mindenesetre remélem h eladják.Kár h ő megy el és nem Milka,habár lehet h végül ő is elmegy.Nem ártana hozni valamilyen fiatal tehetséget vkp posztra, mert Touren kívül Marquez tud ott igazán jól játszani, de ő szezon elején kell majd védőnek.Én még szívesen látnám Madurot.