Bajnoki Mérkőzések 07-08
Sajnálnám, ha Gaby padozna, sztem Léfének igaza van: nem azért adtunk érte 17,5 millát, hogy a padot melegítse. A BL-meccsekre be kéne, hogy épüljön a csapatba. Ez meg csak sok játékperc után lehetséges. Rijkaard nem egy stratégiai géniusz, de ez könnyen belátható. (remélem még számára is
)

De a valóság valószínűleg nem ez lesz. Sztem Dinho és Oleguer és Iniesta fog kezdeni, Dos, Deco, Milito kispad.
dickricsi írta:Mental kezdője sztem pont tök okés. Én is azt húznám.
Mental kezdője sztem pont tök okés. Én is azt húznám.
Szerintem mindegy, hogy Márquez vagy Thuram van Milito mellett, de az igaz, hogy Militot be kell építeni a csapatba!
Ronnie pedig valóban megemberelhetné végre magát, lassan tényleg csak a múltja és a neve miatt kezdő játékos...
Eto'o sérülése pedig most nem akkora érvágás, mint tavaly, Henryval "minőségi csere" történik, nem lesz gond!
A lényeg, hogy ez a csapat sokra hivatott és én hiszek bennük!!!
VISCA!!!!!
Ronnie pedig valóban megemberelhetné végre magát, lassan tényleg csak a múltja és a neve miatt kezdő játékos...
Eto'o sérülése pedig most nem akkora érvágás, mint tavaly, Henryval "minőségi csere" történik, nem lesz gond!
A lényeg, hogy ez a csapat sokra hivatott és én hiszek bennük!!!
VISCA!!!!!
-
- Entrenador del Barça
Militot azért vettük, hogy legyen egy megbizható klasszikus középső védönk. Most meg ne kezdjen. Mire a BL. meccsek jönnek össze kell szoknia a többiekkel. Ugyhogy én folyamatosan játszatnám. Markuez kell mellé Puyol gyogyulásáig.
Fecó
- Mental Theo
- Barça B
Valdes - Zambrotta, Marquez, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Deco - dos Santos, Henry és Messi
én is ezt lépném meg, Ronni üljön le és ha majd nem sétál játszon.
Iniesta beáll álltalában frissüla játék,meg ha nem megy igy bejöhetne Ronaldinho aztán meglátjuk.
én is ezt lépném meg, Ronni üljön le és ha majd nem sétál játszon.
Iniesta beáll álltalában frissüla játék,meg ha nem megy igy bejöhetne Ronaldinho aztán meglátjuk.
Ha 6 tyúk 4 nap alatt hány tojást tojik,akkor hány tyúk hány nap alatt hány tojást tojik?
- noname
- Llegenda del Barça
Txiki:a Racing ellen az elbizakodottság volt a hibaha elismerik, az már egy nagyon jó jel! 

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
Militón én is filóztam, de én előbb kiváncsi lennék Ráfára, hogy tavaly óta javult-e, számíthatunk-e rá a védelem tengelyében, vagy csak a középpályán.dickricsi írta:Nekem tetszene a Zozzy által írt kezdő, de én Milito-t tenném be hátra belső védőnek. Őt is el kell kezdeni beépíteni a csapatba.
Nekem tetszene a Zozzy által írt kezdő, de én Milito-t tenném be hátra belső védőnek. Őt is el kell kezdeni beépíteni a csapatba.
- Nóbi
- Capitá del Barça
viszont elgondolkodhatnának azon, hogy nem a név számít, hanem a teljesítmény...Ádám02 írta:Hát azért Dos nem tart még ott hogy egy Ronit meg egy Eto'o kiszotítson!Zozzy 5 írta:Hétvégén meghúznék egy ilyet:
Valdes - Zambrotta, Marquez, Thuram, Abidal - Touré, Xavi, Deco - dos Santos, Henry és Messi.A többi stimmel!

-
- Llegenda del Barça
Nem a képességek alapján állítottam össze, hanem az arc nagysága alapján. Ronniet mindenképp padoztatni kell, és Henry is jobb volt előző meccsen mint Samu.Ádám02 írta:Hát azért Dos nem tart még ott hogy egy Ronit meg egy Eto'o kiszotítson!Zozzy 5 írta:Hétvégén meghúznék egy ilyet:
Valdes - Zambrotta, Marquez, Thuram, Abidal - Touré, Xavi, Deco - dos Santos, Henry és Messi.A többi stimmel!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Hát azért Dos nem tart még ott hogy egy Ronit meg egy Eto'o kiszotítson!Zozzy 5 írta:Hétvégén meghúznék egy ilyet:
Valdes - Zambrotta, Marquez, Thuram, Abidal - Touré, Xavi, Deco - dos Santos, Henry és Messi.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha huzamosabb ideig Valdés is olyan jó teljesítményt nyújt, mint Casillas, akkor egyszer neki is megjön a válogatott behívója, más kérdés, hogy ez Aragónes kapitánykodása alatt nem fog bekövetkezni... 

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Nem tudom mér de Cassilast jobban elismerik talán ez lehet itt a baj mert télleg nem rosszabb W attól függ ki milyen formában van!barcelinho_5 írta:szerintem Valdes sem rosszabb kapus mint Casillas. nagyon jól mozdulnak ki mind2-en a kapukukból és szerintem a Barca tavalyi góljairól nem Valdes tehetett.MQuC írta:Azért Casillas még mindig a spanyol mezőny legjobb kapusa. Na jo KAMENI jobb, de a válogatotté Ő. Valdes nem tudná kiszoritani
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
szerintem Valdes sem rosszabb kapus mint Casillas. nagyon jól mozdulnak ki mind2-en a kapukukból és szerintem a Barca tavalyi góljairól nem Valdes tehetett.MQuC írta:Azért Casillas még mindig a spanyol mezőny legjobb kapusa. Na jo KAMENI jobb, de a válogatotté Ő. Valdes nem tudná kiszoritani
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Ja igazad vanMr. Master írta:Ht minek? 38 ponttal még éppen benn lehet maradniÁdám02 írta:De az mellé hogy nem kapunk kéne rúgni mert anélkül hiába minden!![]()
![]()

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ht minek? 38 ponttal még éppen benn lehet maradniÁdám02 írta:De az mellé hogy nem kapunk kéne rúgni mert anélkül hiába minden!

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Fernando
- Llegenda del Barça
Csak poén voltredmiller írta:Olasz foci??? Itt nem lesz nyerő...Fernando írta:Egyébként az egyetlen jopontja a tegnapi meccsnek h nem kaptunk golt, tehát logikusan következik ebből h a barca arra jáccik h gólnélkül nyeri meg a bajnokságot![]()
![]()
![]()
![]()

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Olasz foci??? Itt nem lesz nyerő...Fernando írta:Egyébként az egyetlen jopontja a tegnapi meccsnek h nem kaptunk golt, tehát logikusan következik ebből h a barca arra jáccik h gólnélkül nyeri meg a bajnokságot![]()
![]()
![]()
![]()
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!