Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt senki se küldené el Ronit, csak ha ilyen gyenge marad a játéka, de akkor én is!Ádám02 írta:Én nem értem azokat az embereket akik eladnákRoni még most is jó játékos és szüksége van a csapatnak rá még így is hogy így játszik ráadásul nesokára sokkal jobb lesz.
![]()
És azok akik eladták volna jegyezzék meg ezeket a szavakat és emlékezzenek rá akkor amikor Roni újra a régi lesz, elgondolkodhatnak majd mi lett volna ha anno...
125m az szerintem nem 125m! Azaz 125m-ben benne van a R10 kb 50m bére is! Így már nem is éri meg, hiszen több pénzt hoz R10!Zsolti írta:HA ez igaz lenne,én ennyiért eladnám...mypeter írta:Abramovics már 125 millát ígér érte....
Meg kelllllllllllll tartani!
Az biztos egyébként nem hiszem hogy télleg képes lenne 125 milliot fizetni Roniért...Lionel85 írta:Érdekes, hogy válásával Abramvovics sok pénztől elesett, az utóbbi időkben nem is költött sokat, így egy 125 milliós kiadást megérezne a klub. Jó mondjuk azt sem kell elfeledni, hogy erősen hápháp a hír.
Na igen. Talán egy irányítói szerepkörben újra kibontakoznahaze71 írta:Fogalmam sincs, hogy mit lehetne vele játszatni. Az a baj, hogy ezt már a Barca esetében sem tudom...
kérdés.MQuC írta:Egyébként, ha elküldik (amit nem hiszek, és nem is remélek) valszeg a milanba megy.... És ott 10000% hogy feljavul. A milannak milyen játékoskerete van"?" , és a hajtás még mindig benne van a csapatban.