2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sztem nem csak nekem tűnt fel h te elég sok hülyeséget írsz.A múltkor azzal jöttél h Roni igenis jól játszik és hajt(elhiheted h én is ugyanannyira szeretem mint te, de attól még a hibáit is el kell ismerni), Motta pedig kiváló játékos, csak a sérülések nem hagyták fejlődni.A képességei Toureéhoz hasonlóak!Mindketten erősek, jól fejelnek, de ezenkívül technikásak és a szabikat is jól rúgják. Mottának sztem is levegőváltozás kell, de attól még nagyon jó képességű játékos marad és ha jó helyre kerül, akkor meg is fogja mutatni h mira képes!ronaldinho89999 írta:de adjuk oda. azzal magunknak segítenénk és az ellenfelet meg nehezítenénk. melyik az a hülye klub amelyiknek szüksége van Mottára? az atleticon kívű? legalább ha motta beáll védőnek tovább növelhetnénk idén azt a 6-0-át![]()
![]()
Ez így van. Mottát sokan alulértékelik. Hát hiába. Aki régóta Barca-drukker az több mindenre emlékszik......Replay írta:Mielőtt hülyeségeket irsz, tájékozódj plz, bár látom, hogy nem vmi rég lehetsz Barca-drukker...ronaldinho89999 írta:de adjuk oda. azzal magunknak segítenénk és az ellenfelet meg nehezítenénk. melyik az a hülye klub amelyiknek szüksége van Mottára? az atleticon kívű? legalább ha motta beáll védőnek tovább növelhetnénk idén azt a 6-0-át![]()
![]()
Sérülései előtt Motta meghatározó embere volt a csapatnak.
Nem az, de már többször szerepelt belső védőként is. (Mint korábban Cocu)MQuC írta:Ráadásul ugytudom Motta nem védő!!!
Mielőtt hülyeségeket irsz, tájékozódj plz, bár látom, hogy nem vmi rég lehetsz Barca-drukker...ronaldinho89999 írta:de adjuk oda. azzal magunknak segítenénk és az ellenfelet meg nehezítenénk. melyik az a hülye klub amelyiknek szüksége van Mottára? az atleticon kívű? legalább ha motta beáll védőnek tovább növelhetnénk idén azt a 6-0-át![]()
![]()
Igen, az durva lenneSlither írta:Nehogymár ingyen odaadhuk Mottát egy rivális klubnak.
Nem értem mér akar mindenki ingyen menni vagyis tudom csak ha tudják ugysem adjuk oda ingyen mér próbálkoznak?Lionel85 írta:Én már az ötnek is örülnék annak függvényében, hogy Motta ingyen akar menni.