Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen most nagyon szoros lesz az élmezőnyMihu írta:Épp beszéltük sógorommal meg a haverokkal hogy végre valahára megszabadulunk az Atlecito-tól mint mumus mert elment onnan Torres. Erre beerősítenek mint az atomNóbi írta:Riquelme aláírt az Atletico Madridhoz, ha jól tudom 2 évre![]()
eddig jó szélsőik és csatáraik voltak, de már rendelkeznek egy remek irányítóval is... nehéz szezon elé nézünk![]()
Épp beszéltük sógorommal meg a haverokkal hogy végre valahára megszabadulunk az Atlecito-tól mint mumus mert elment onnan Torres. Erre beerősítenek mint az atomNóbi írta:Riquelme aláírt az Atletico Madridhoz, ha jól tudom 2 évre![]()
eddig jó szélsőik és csatáraik voltak, de már rendelkeznek egy remek irányítóval is... nehéz szezon elé nézünk
Mi az,hogy beleküldik a halálbaMihu írta:Hát de ez is áááááááá...."saját felelősségére játszhat" magyarul majdhogynem beleküldik a halálba. Mert ők tudják hogy ennek valamikor halál lesz a vége de azért játszon nyugodtanKluivertinho írta:A Boltonos Fadiga is összeesett tavaly 1 meccsen. Az orvosok azt mondták neki, hogy csak saját felelősségére játszhat. Játszik a mai napig, ki tudja meddig.![]()
Bírom az ilyet
![]()
Forrás?Nóbi írta:Riquelme aláírt az Atletico Madridhoz, ha jól tudom 2 évre
Hát akkor majd egy idő után nem hogy nem a fociból fog megélni de még egyáltalán élni se fogKluivertinho írta:Nem tilthatják el, aki a fociból él, egyébként meg egy egyszerű ember szakma, diploma nélkül... Ráadásul imdája is a focit. Nem tudnák eltiltani.
Nem tilthatják el, aki a fociból él, egyébként meg egy egyszerű ember szakma, diploma nélkül... Ráadásul imdája is a focit. Nem tudnák eltiltani.Mihu írta:Hát de ez is áááááááá...."saját felelősségére játszhat" magyarul majdhogynem beleküldik a halálba. Mert ők tudják hogy ennek valamikor halál lesz a vége de azért játszon nyugodtanKluivertinho írta:A Boltonos Fadiga is összeesett tavaly 1 meccsen. Az orvosok azt mondták neki, hogy csak saját felelősségére játszhat. Játszik a mai napig, ki tudja meddig.![]()
Bírom az ilyet
![]()
Hát de ez is áááááááá...."saját felelősségére játszhat" magyarul majdhogynem beleküldik a halálba. Mert ők tudják hogy ennek valamikor halál lesz a vége de azért játszon nyugodtanKluivertinho írta:A Boltonos Fadiga is összeesett tavaly 1 meccsen. Az orvosok azt mondták neki, hogy csak saját felelősségére játszhat. Játszik a mai napig, ki tudja meddig.
Nem b.szhatnak ki vele? Szerinted mit tettek? MEGHALT!!!!!! És tudták hogy előbb utóbb ismét jelentkezni fog ez a probléma.....A másik meg hogy mondjuk egy "egyszerű" szalagszakadásnál vagy izomszakadásnál kitűznek egy időpontot mondjuk február 10.-ét és még február 10.-én azt mondják hogy hát még jobb lenne ha pihennél még 1 hónapot mert nincs rendben a lábad, játszani tudnál csak lehet hogy rásérülnél. Ha olyankor tudnak hatni a játékosra akkor ha azt mondanák neki hogy még 1 ilyen és lehet hogy az életedbe kerül akkor szerinted nagy nehezen nem mondta volna azt hogy rendben akkor ennyi volt? Most meg még könnyebb lett volna a döntés mert a felesége terhes és egy gyereket ő sem hagyhat ittLos Banditos írta:Szerinted ezt a Sevilla főorvosa megmeri tenni a csapat egyik legjobb játékosával?Mihu írta:A 3. esetnél pedig eltiltani a játéktól.![]()
![]()
Ha nem is írta volna alá azokat a papírokat, akkor az elnök rábírta volna.
Spanyolország egyik legjobb és legtehetségesebb játékosa volt. És egy ilyen jó játékossal meg aztán pláne nem b.aszhat ki.![]()
Olyan nincs, hogy "alacsonyabb szinten jétszom, mert úgy tudok vigyázni magamra". Én a haverok közt is közel a maximumot próbálom kiadni magamból. Máshogy nincs értelme. Meg nem is tudok.Ádám02 írta:De talán ott nem gőzerővel ment volna hanem tudott volna magára vigyázni!haze71 írta:Miért? Szerinted a megye 2-ben nem kell megszakadni? Akinek szívproblémája van, az mindegy hogy hol és mit sportol. A legalacsonyabb osztályban is van sportorvosi. Szerinted miért? (mondjuk csak alibi az egész, de VAN!)
De talán ott nem gőzerővel ment volna hanem tudott volna magára vigyázni!haze71 írta:Miért? Szerinted a megye 2-ben nem kell megszakadni? Akinek szívproblémája van, az mindegy hogy hol és mit sportol. A legalacsonyabb osztályban is van sportorvosi. Szerinted miért? (mondjuk csak alibi az egész, de VAN!)
igazad van..Ádám02 írta:Nem kellett volna abbahagynia a focit csak mondjuk egy gyengébb csapathoz kellett volna mennie ahol lehet nem történik meg...
hogyha mondjuk egy nagycsapatban játszanék és sejteném h lehet van valami gond a szívemmel akkor lehet h én is inkább bemesélném magamnak h jól vagyok, nincs semmi bajomÁdám02 írta:Hát Puerta tudott a betegségéről csak nem értem mér játszott ...ráadásul gyereke születik...mypeter írta:Tényleg az a szomorú, hogy valószínűleg ezek a fiatalok doppingolva vannak, és az is lehet, hogy nem is tudnak róla....![]()
![]()
Hát Puerta tudott a betegségéről csak nem értem mér játszott ...ráadásul gyereke születik...mypeter írta:Tényleg az a szomorú, hogy valószínűleg ezek a fiatalok doppingolva vannak, és az is lehet, hogy nem is tudnak róla....