Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez hihetetlenszergoka írta:TVE 22.00 barca-inter! txt-en is rajta van.
az x azt jelenti hogy nincs active x vezérlőd, vagyis vagy firefoxon próbáltad, vagy nincs sopcastodbarcelinho_5 írta:aha..persze hogy tudsz...írj csak nyugodtan ide ha valami nem megy, van már tapasztalatom ezzel kapcsolatban és segítek szívesen!gonzales10 írta:szasztok.
a rojadirectan megtaláltam a meccset.be is hozza.csak mivel a meccs még nem megy ezé ott egy x a bal fölső sarokban.
(én még nem néztem online meccset)
szal ez azt jelenti ha kezdődik a meccs akko tom majd nézni ugye?
pls vki szóljon!
egy aggódó barcadrukker
aha..persze hogy tudsz...írj csak nyugodtan ide ha valami nem megy, van már tapasztalatom ezzel kapcsolatban és segítek szívesen!gonzales10 írta:szasztok.
a rojadirectan megtaláltam a meccset.be is hozza.csak mivel a meccs még nem megy ezé ott egy x a bal fölső sarokban.
(én még nem néztem online meccset)
szal ez azt jelenti ha kezdődik a meccs akko tom majd nézni ugye?
pls vki szóljon!
egy aggódó barcadrukker
de már be is linkeltem ide ma.noname írta:Itt keresgélj: www.rojadirecta.comBelletti írta:nem tudtok valami linket adni, ahol lehet nézni a Barca -Intert?
De tölts le valahonnan sopcastot ha nincs.Ha kell elküldhetem e-mailben.
Itt keresgélj: www.rojadirecta.comBelletti írta:nem tudtok valami linket adni, ahol lehet nézni a Barca -Intert?
de azé egy inter nem egyszintű egy Mission Hills Invitation XI -vel
Ádám02 írta:Hát ha már szépen játszunk akkor legyen meg a győzelem is!ronaldinho89999 írta:nekem jó lenne egy 1-0-ás siker is az inter ellen. de gy 0-0 is jó csak legyen játékunk. viszont veszíteni nem akarok
Hát ha már szépen játszunk akkor legyen meg a győzelem is!ronaldinho89999 írta:nekem jó lenne egy 1-0-ás siker is az inter ellen. de gy 0-0 is jó csak legyen játékunk. viszont veszíteni nem akarok
nemnemnem!Dehogyis!Hangesz írta:hát +próbáltam rámenni 1 másik streamre amin éppen most m1 egy orosz-kanada u20-as meccs és ott is offline... lehet előfizetőnek kell lenni?barca99 írta:Gondolom akkor lesz online, amikor kezdődik a meccs.Hangesz írta:Hi all!
az gáz ha az előzőleg linkelt stream (http://livetv.ru/en/eventinfo/3924/) asszondja, hogy channel is offline?
bouba írta:noname![]()
![]()
nonameAtesz írta:varga tamás írta:Nem, Miki ez nem gálameccs. Ma ezt olyan komolyan kell venni, mintha az életükért mennének harcba. Ma nincs pardon. Ahhoz, hogy a lelki világunk helyreálljon vért kell inniuk, és el kell gázolniuk az Intert. ha nem ezt teszik, bukta van. Minimum 3-4 gólos győzelmet kell aratniuk, hogy a vasárnapi gyalázat egy részét lemossák magukról. De a győzelem nem elég: hajtást, akarást, küzdést, pálya felszántást steretnék látni. Minden más lehetőség elfogadhatatlan - számomra.
3-4 gólos győzelmet várhatod...
Azért mégiscsak csak egy Inter ellen játszunk, és nem egy noname csapattal!!!
A hajtást, küzdést és győzniakarást én is elvárom, de olyan célokat szerintem butaság kitűzni, hogy 3-4 góllal mossuk le az Intert, hisz erre akkor sem lenne képes a csapat, ha Vasárnap a Racing ellen győz. A büszkeségüket vissza kell szerezni ma, és a szurkolókat is illene megnyugtatni, de azt semmilyen körülmények között ne várd el szerintem, hogy most alázni fogunk. Nem is kell. Én ezeket majd hétvégén várnám el egy tétmeccsen, ahol az ellenfél is adott, hogy akár több gólos győzelmet arassunk. De ott sem muszáj a Joga Bonito, csak a hajtás és küzdés.varga tamás írta: Nem, Miki ez nem gálameccs. Ma ezt olyan komolyan kell venni, mintha az életükért mennének harcba. Ma nincs pardon. Ahhoz, hogy a lelki világunk helyreálljon vért kell inniuk, és el kell gázolniuk az Intert. ha nem ezt teszik, bukta van. Minimum 3-4 gólos győzelmet kell aratniuk, hogy a vasárnapi gyalázat egy részét lemossák magukról. De a győzelem nem elég: hajtást, akarást, küzdést, pálya felszántást steretnék látni. Minden más lehetőség elfogadhatatlan - számomra.