Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lemme egy olyan kérdésem hogy honnan lehet letölteni torrentet? Regisztrálni kell hozzá a rojadirecta-n? Elmagyaráznád nekem légy oly szíves?Ronal.10 írta:lefekszel aludnii.. holnap reggel felmész rojadirectara letöltöd torrentbe a meccset.. 3-4 orára le is jött.. megnézed.. addig semmi informácio a meccsölllén is ezt fogomm...he nem megy ma..Mihu írta:Ha ez lesz 22 órakkor is akkor én nem tudom mit csinálokBodi írta:Egy netes link sem működik,mindenhol offline a channel.![]()
![]()
Hú de jó,h írtad,így meg is lesz a meccs,már el is felejtettem ezt a megoldástRonal.10 írta:lefekszel aludnii.. holnap reggel felmész rojadirectara letöltöd torrentbe a meccset.. 3-4 orára le is jött.. megnézed.. addig semmi informácio a meccsölllén is ezt fogomm...he nem megy ma..Mihu írta:Ha ez lesz 22 órakkor is akkor én nem tudom mit csinálokBodi írta:Egy netes link sem működik,mindenhol offline a channel.![]()
![]()
lefekszel aludnii.. holnap reggel felmész rojadirectara letöltöd torrentbe a meccset.. 3-4 orára le is jött.. megnézed.. addig semmi informácio a meccsölllén is ezt fogomm...he nem megy ma..Mihu írta:Ha ez lesz 22 órakkor is akkor én nem tudom mit csinálokBodi írta:Egy netes link sem működik,mindenhol offline a channel.![]()
![]()
Itt Szhelyen viszont a TVE után szokott lenni...cruyff írta:Az "undorító malackodás" nálunk a Travel channelen jön be 23 órától, és az a Hustler.varga tamás írta:Az a TVE ami az upc-csomagban is van, az nem az, amelyiken a meccset adják. Vka már korábban leírta, hogy azon a csatornán 23h-tól undorító malackodás folyik.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A TVE az minden UPC tulajdonosnak megy és ott (nálunk) nem malackodik soha senki.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az "undorító malackodás" nálunk a Travel channelen jön be 23 órától, és az a Hustler.varga tamás írta:Az a TVE ami az upc-csomagban is van, az nem az, amelyiken a meccset adják. Vka már korábban leírta, hogy azon a csatornán 23h-tól undorító malackodás folyik.
mindegyik szobába, mindegyik tévén végig néztemRivaldo11 írta:Biztos hogy nincs? Nézd meg jobban, nekem van, pedig nekem is upc-m van.
Mennyire hogy igazad van!!!!!!!Tényleg!!!!szergoka írta:TVE 22.00 barca-inter! txt-en is rajta van.