Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért nálunk is van 1-2 ügyesebb srác aki bevarta volna ugy hogy összedől a kapu.redmiller írta:Vissza olvastam. Látom, páran röhögnek Olegeur kapás lövésén... Hányan rúgták volna be?????????? Szerintem nem sokan.... Nem mindenki Zidane, Larsson, vagy Ronaldo...
Azért szerintem Albelda sem lenne rossz vétel, de így alakult, és Yaya tényleg nagyon jó!Vito írta:Marci!grecki írta:Nem kell nekünk Vieira, nem kell nekünk Essien!Mekkorát játszik már! Eddig messze ő a meccs legjobbja. Ismét...
pedig Te nagy Albéla supporter voltál. de jó, hogy nem ő jött ide...
TVE, UPC 93-as csatorna!szemrobber írta:hol nézitek a meccset?
Nem is mondtam, hogy Oli legyen akezdő, csak megakarom védeni a jogtalan szapulástól.barcatom írta: Ebben teljesen igazad van hogy középen jobb , DE NEM AKAROM LÁTNI ,MILITOT AKAROM
dede. hál Istennek...Los Banditos írta:Nem akarják adni a második félidőt?![]()
Los Banditos írta:Ronaldinho büntetőből, amit dos Santos harcolt ki.pageup91 írta:Ki lötte az első gólt????![]()
Hmm, ezen a gépen nincs, apámén van és nála se megy..Slither írta:Van SopCastod?yul4w írta:Sziasztok!
Nálam nem megy a meccs, azon a román oldalon sem érem el, "a lap nem jeleníthető meg", lehet azért mert félidő van?
Tudtok segíteni?
Előre is köszI!
Hájja... Ő sem lett volna rossz, de amit Yaya eddig Barca mezben produkál, az frenetikus!Vito írta:Marci!grecki írta:Nem kell nekünk Vieira, nem kell nekünk Essien!Mekkorát játszik már! Eddig messze ő a meccs legjobbja. Ismét...
pedig Te nagy Albéla supporter voltál. de jó, hogy nem ő jött ide...
Ronaldinho büntetőből, amit dos Santos harcolt ki.pageup91 írta:Ki lötte az első gólt????
Ebben teljesen igazad van hogy középen jobb , DE NEM AKAROM LÁTNI ,MILITOT AKAROMÁdám02 írta:De azért hosszútávra ne adjunk neki bizalmat van azért egy Militonk is!Slither írta:Mondom, hogy Oli középen nem olyan rossz, felkészülés alatt is jó volt. Mindig is középen volt megbizhatóbb.noname írta:Eddig ami engem sokkol h a Racing ellen lés most is OLEGUER az egyik legjobb.![]()
Biztos nincs egy ikertestvére vagy valami, mert ez nem az az ember, akit ismerek.
![]()
Van SopCastod?yul4w írta:Sziasztok!
Nálam nem megy a meccs, azon a román oldalon sem érem el, "a lap nem jeleníthető meg", lehet azért mert félidő van?
Tudtok segíteni?
Előre is köszI!
tölts le sopcastot!yul4w írta:Sziasztok!
Tudtok segíteni?
Előre is köszI!
De azért hosszútávra ne adjunk neki bizalmat van azért egy Militonk is!Slither írta:Mondom, hogy Oli középen nem olyan rossz, felkészülés alatt is jó volt. Mindig is középen volt megbizhatóbb.noname írta:Eddig ami engem sokkol h a Racing ellen lés most is OLEGUER az egyik legjobb.![]()
Biztos nincs egy ikertestvére vagy valami, mert ez nem az az ember, akit ismerek.
![]()
Marci!grecki írta:Nem kell nekünk Vieira, nem kell nekünk Essien!Mekkorát játszik már! Eddig messze ő a meccs legjobbja. Ismét...